Μυλωνάκης «καρφώνει» Βελόπουλο: Του δίναμε κάθε μήνα 500 ευρώ «μαύρα» σε φάκελο - Πού πήγαν τα λεφτά;

Μυλωνάκης «καρφώνει» Βελόπουλο: Του δίναμε κάθε μήνα 500 ευρώ «μαύρα» σε φάκελο - Πού πήγαν τα λεφτά;

Οικονομικό έλεγχο στα ταμεία της Ελληνικής Λύσης ζητά ο πρώην βουλευτής - Ακούστε την καταγγελία του 

mylwnakis-velopoulos
«Δίναμε 1.500 ευρώ το μήνα. Για τα 1.000 γινόταν απευθείας παρακράτηση από την μισθοδοσία μας ενώ τα υπόλοιπα 500 ευρώ τα δίναμε «μαύρα» σε φάκελο. Από εμένα μόνο ήταν 1.500 επι δώδεκα μήνες επι τέσσερα χρόνια, δηλαδή 72.000 ευρώ εκ των οποίων τα 24.000 ευρώ «μαύρα». Τι έγιναν αυτά τα χρήματα;» αναφέρει ο κ. Μυλωνάκης μιλώντας στο protothema.gr.

Ακούστε την καταγγελία  όπως την έκανε  στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών: 

Μυλωνάκης για Βελόπουλο


Ο πρώην βουλευτής ανέφερε μεταξύ άλλων: « Είμαστε σε ένα κομματικό μηχανισμό που διαχειρίζεται χρήματα άρα εκτός από όλα τα άλλα είναι και οικονομικό το θέμα γιατί τα λεφτά τα οποία διαχειρίζεται ένα κόμμα δεν είναι δικά του. 800.000 ευρώ είναι η επιχορήγηση το χρόνο, 200.000 ευρώ δίνονται για το μορφωτικό ίδρυμα του κόμματος. Είναι επίσης τα χρήματα τα οποία δίνουν οι βουλευτές γιατί αυτά φορολογούνται στους βουλευτές. Εμείς δίνουμε 1.500 το μήνα, 1.000€ τα παίρνει το κόμμα κατευθείαν από τη μισθοδοσία και τα 500€ είναι μαύρα σε ένα φάκελο. Δεν προβλέπεται πάνω από 1.000€, αν δείτε αυτά που σημειώνουμε όταν πάει στο λογιστήριο της Βουλής δεν μπορεί να πάρει πάνω από 1.000€. Εικάζω ότι χρησιμοποιούνται για το κόμμα αλλά δεν πρέπει να ξέρουμε τι γίνεται; Δεν κατηγορώ κανέναν».

Να σημειωθεί πως σύμφωνα με την τελευταία δόση της κρατικής χρηματοδότησης προς τα κόμματα η Ελληνική Λύση έλαβε στις 5 Απριλίου 2023 το ποσόν των 610.966,39 ευρώ.

Πάντως, ο κ. Μυλωνάκης απαντώντας γιατί δεν κατήγγειλε νωρίτερα όσα σήμερα αναφέρει, είπε:  «Είχα εμπιστοσύνη, τώρα έχασα την εμπιστοσύνη μου. Πήγαν να με σπιλώνουν, τώρα αμύνομαι για την τιμή μου. Δεν κάνω μηνύσεις ούτε αγωγές εγώ, εγώ θα ζητήσω να γίνει έλεγχος των οικονομικών του κόμματος να δούμε που πήγαν τα λεφτά. Με αποδείξεις κλπ. Δεν έχω εμπιστοσύνη, όταν κορόιδευε, όταν παραμύθιασε, όταν τον φίλο υποτίθεται που είχε και τώρα με αποκαλεί ο τέως, με αποκαλεί πολιτικό σκουπίδι, με αποκαλεί ψεύτη και διεφθαρμένο άρα πρέπει να δικαιολογήσει ότι είμαι διεφθαρμένος. Εγώ δεν κατηγορώ κανέναν, εγώ ζητάω έλεγχο γιατί δεν έχω εμπιστοσύνη».

Κλείσιμο
Παράλληλα, ο ίδιος εκτιμά ότι ο κ. Βελόπουλος τον «εξόρισε» από το κόμμα και την εκλογική του περιφέρεια γιατί θέλει να τοποθετήσει ως υποψήφιο στην Ανατολική Αττική τον λογιστή του κόμματος.

«Αυτό το κόμμα πλέον μου δίνει την εντύπωση ότι λειτουργεί σαν μια πολιτική εγκληματική οργάνωση η οποία έχει σκοπό τη δολοφονία χαρακτήρων, σπίλωση υποψηφίων και βουλευτών. Αυτό το πράγμα πρέπει να σταματήσει» σημειώνει ο κ. Μυλωνάκης.

Ειδήσεις σήμερα:

Στους 43 οι Έλληνες που έχουν απεγκλωβιστεί από το Σουδάν

«Τρομάξτε κι άλλο» λέει το ΜέΡΑ25 - Μετά τη «Δήμητρα» έρχεται ο «Οδυσσέας» για τα κόκκινα δάνεια

«Ή θα τους φας ή θα σε φάνε»: Η ανάρτηση του Βελόπουλου που κατέβηκε σε λίγα λεπτά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης