Εκλογές 2023 - Μυλωνάκης: Ο Βελόπουλος έστησε την αποπομπή μου από την Ελληνική Λύση

Εκλογές 2023 - Μυλωνάκης: Ο Βελόπουλος έστησε την αποπομπή μου από την Ελληνική Λύση

«Ήταν ποτέ δυνατόν να πάω εγώ στη Βαλαωρίτου ή οπουδήποτε αλλού με στέλεχος της ΝΔ;» είπε για τις αιτιάσεις του προέδρου της Ελληνικής Λύσης

mylonakis_ellysi
Για «στημένο, έξυπνα μεθοδευμένο και οργανωμένο πολύ καλά δημοσίευμα» έκανε λόγο ο τέως βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Αντώνης Μυλωνάκης, αποκρούοντας τις αιτιάσεις περί αποστασίας. Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο κ. Μυλωνάκης εμφανίστηκε προδομένος από τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, δηλώνοντας παράλληλα για την αποπομπή του πως είναι προφανώς στημένη «από τον κ. Βελόπουλο τον ίδιο».


Αναφορικά με την κίνηση της ηγεσίας της Ελληνικής Λύσης να αλλάξει τις εκλογικές περιφέρειες σε τρεις βουλευτές, ο κ. Μυλωνάκης σχολίασε πως «ο Βελόπουλος δεν τρελάθηκε καθόλου» και πρόσθεσε πως «δεν μου απάντησε στο τηλέφωνο που τον έπαιρνα». Αντίθετα, κατά τον κ. Μυλωνάκη επικράτησε «σιγή ιχθύος» μέχρις ότου να δεχθεί τηλεφώνημα από την Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος, ζητώντας του να απολογηθεί.

Δείτε βίντεο:

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cs4wjgi30iyh)


«Ήταν ποτέ δυνατόν;»

Ερωτηθείς αν συναντήθηκε ποτέ με στελέχη άλλου κόμματος, ο κ. Μυλωνάκης τόνισε πως «ήταν ποτέ δυνατόν, εύκολα με αναγνωρίζει ο καθένας, να πάω εγώ στη Βαλαωρίτου ή οπουδήποτε αλλού με στέλεχος της ΝΔ;» διερωτήθηκε και συμπλήρωσε για τον Κυριάκο Βελόπουλο πως «τον βοήθησα, είπε “θα είμαι μαζί σου”, μπήκα μπροστά». Ωστόσο, «το παίζει πολύ θύμα» παρατήρησε για τον επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης ο κ. Μυλωνάκης, ενώ «μα είναι δυνατόν, τώρα; Αυτά είναι για μικρά παιδιά» σημείωσε, όταν κλήθηκε να απαντήσει αν έχει κάνει ποτέ ραντεβού με αντιπροσώπους άλλου κόμματος.


Στον αντίποδα, «με εξώθησε να φύγω» υποστήριξε ο τέως βουλευτής της Ελληνικής Λύσης για τον πρόεδρο του κόμματος, διευκρινίζοντας πως στο εξής «θα κάνω αυτό το οποίο μου αρέσει, θα συνεχίσω τη δημοσιογραφία μου και θα είμαστε πάντα φίλοι». Μάλιστα, ο κ. Μυλωνάκης υπενθύμισε ότι ήρθε πρώτος σε σταυρούς στην Ανατολική Αττική. «Νόμισε ότι έγινε πρόεδρος και του δώσαμε και σημασία» περιέγραψε για τον Κυριάκο Βελόπουλο.


Κλείσιμο
Αναφορικά με την έξοδό του από τις εκλογικές λίστες, ο κ. Βελόπουλος «το είχε προετοιμάσει από τον Σεπτέμβριο και μου έκανε τον φίλο για να κλείσει την Αττική με δικούς του ανθρώπους» είπε, ενώ γνωστοποίησε ότι τον Σεπτέμβριο είχε γίνει μεγάλη φασαρία μέσα στην ΚΟ. «Εγώ δεν μπορώ να πάω και να μου βάλει δίπλα μου κανέναν που έχει κατέβει με τον Μιχαλολιάκο» ξεκαθάρισε ο κ. Μυλωνάκης, καταλήγοντας πως δεν γνώριζε πως ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης επιθυμούσε «να κλείσει το περίπτερό του και να παίζει τα παιχνιδάκια του».


Ειδήσεις σήμερα:

«Τη σκότωσα για να την λυτρώσω, εκείνη μου το ζητούσε», λέει ο μητροκτόνος από τη Θεσσαλονίκη

Μαφία αλά ελληνικά - Ο «Μανιάτης», τα 3 αδέρφια αστυνομικοί και οι 64 μαφιόζοι

Γιάννης Λύρας: Στα κρατητήρια ο πλαστικός χειρουργός μετά από άγριο καυγά με 92χρονη για τα κοινόχρηστα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης