Ράμμος: Πήρε και θέση υπέρ Βενιζέλου για το «Μένουμε Ευρώπη;» στη διαμάχη με Διαμαντοπούλου

Ράμμος: Πήρε και θέση υπέρ Βενιζέλου για το «Μένουμε Ευρώπη;» στη διαμάχη με Διαμαντοπούλου

Ζητά - μεταξύ άλλων -  να θυμηθούμε ότι η Ευρώπη δεν είναι σύνθημα, ούτε μία οριστικά παγωμένη στον χρόνο ταυτότητα», υποστηρίζει

xristos_rammos_adae_main
Ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ Χρήστος Ράμμος με μία ανάρτησή του στα social media τοποθετείται για τις αντιδράσεις που έχουν ξεσπάσει με αφορμή την εκδήλωση με τίτλο «Μένουμε Ευρώπη;» και θέμα τις υποκλοπές, το Κράτος Δικαίου και τα δικαιώματα, στην οποία, μεταξύ άλλων, θα συμμετάσχουν ο Ευάγγελος Βενιζέλος - ο οποίος είχε έντονη αντιπαράθεση για το θέμα με την Άννα Διαμαντοπούλου -  ο Νίκος Αλιβιζάτος και ο Ξενοφών Κοντιάδης.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Επειδή πολλά λέγονται τις τελευταίες ώρες για το ποιοι μένουν πιστοί στην Ευρώπη και ποιοι την προδίδουν, ίσως θα ήταν καλό να θυμηθούμε ότι η Ευρώπη (το ευρωπαϊκό πνεύμα και ο ευρωπαϊκός πολιτισμός) δεν είναι σύνθημα, ούτε μία οριστικά παγωμένη στον χρόνο ταυτότητα. Επίσης, σίγουρα, δεν είναι μανιχαϊσμοί και φανατισμοί. Η Ευρώπη είναι το δημοκρατικό πλαίσιο, ο διάλογος, η ευρυχωρία που επιτρέπει σε αντίθετες απόψεις να συζητούν μεταξύ τους, και να επιχειρούν να ακούσει η μία την άλλη. Είναι η ανεκτικότητα και ο ήρεμος διάλογος χωρίς μακαρθικού τύπου εκ των προτέρων αποκλεισμούς και η συνεχής αναζήτηση της αλήθειας, ακόμη και αν αυτή καμιά φορά είναι βασανιστική». 

rammos



Ειδήσεις σήμερα:

ΣΥΡΙΖΑ: Eμπλεξαν με τα SMS του Παππά προς Καλογρίτσα και τους «φακέλους»

Καιρός: Νέο έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ - Πότε επηρεάζεται η Αττική

Market Pass: Ποια είναι η διαδικασία και τα εισοδηματικά κριτήρια

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης