«Πρέπει να αλλάξουμε την εικόνα της χώρας μας στην Ευρώπη»

«Πρέπει να αλλάξουμε την εικόνα της χώρας μας στην Ευρώπη»

Πρέπει να αλλάξουμε την εικόνα της Ελλάδας στην Ευρώπη, να περάσουμε το μήνυμα μίας θετικής Ελλάδας, να σπάσουμε αυτόν τον φαύλο κύκλο του αρνητισμού...

«Πρέπει να αλλάξουμε την εικόνα της χώρας μας στην Ευρώπη»
Πρέπει να αλλάξουμε την εικόνα της Ελλάδας στην Ευρώπη, να περάσουμε το μήνυμα μίας θετικής Ελλάδας, να σπάσουμε αυτόν τον φαύλο κύκλο του αρνητισμού. Έχουμε πετύχει πάρα πολλά σαν χώρα τον τελευταίο χρόνο, με μεγάλες θυσίες του ελληνικού λαού. Αυτό πρέπει να αναγνωριστεί, αυτό πρέπει να γίνει σεβαστό. Η εντύπωση ότι η Ελλάδα δεν προσπαθεί, η εντύπωση ότι η Ελλάδα δεν αλλάζει, μπορεί να δηλητηριάσει το κλίμα και έχουμε υποχρέωση να το αλλάξουμε.

Η Ελλάδα θα παρουσιάσει και πάλι δυναμική ανάπτυξη, οι θυσίες δεν έχουν τελειώσει και το ξέρουν οι συνομιλητές μας. Εκεί χρειάζεται επιπλέον αλληλεγγύη, εκεί χρειάζεται μία συναντίληψη όλων, ότι θα βγούμε όλοι πιο δυνατοί στην Ευρώπη και όλοι πιο ενωμένοι αν δώσουμε τα χέρια αντί να δείχνει ο ένας τον άλλον προσάπτοντας κατηγορίες. Έχω την ελπίδα και την πεποίθηση ότι οι σημερινές επαφές θα αρχίσουν να αλλάζουν αυτό το κλίμα. Αν το πετύχουμε, τότε να είστε βέβαιοι ότι τόσο η Ελλάδα, όσο και η Γερμανία και η Ευρώπη, θα βγούμε γρήγορα από αυτήν την κρίση και πολύ πιο δυνατοί.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης