Πύργος: Αγνοείται για 11η ημέρα ο Θύμιος - Δύο προσαγωγές για το bullying σε βάρος του

Πύργος: Αγνοείται για 11η ημέρα ο Θύμιος - Δύο προσαγωγές για το bullying σε βάρος του

Συνεχίζεται το θρίλερ με τον 39χρονο - Ομάδα ατόμων με αυτοκίνητα και μηχανές περνούσαν από το σπίτι του και έριχναν προς το μέρος του φωτοβολίδες και βεγγαλικά

thimios-pirgos-arthro
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Πύργο και στην υπόθεση του Θύμιου Μπουγά, ο οποίος αγνοείται από τις 4 Μαΐου μετά την προβολή του βίντεο-ντοκουμέντο που προβλήθηκε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ και δείχνει ομάδα ατόμων να τον εκφοβίζουν.

Στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου οδηγήθηκαν νωρίς το βράδυ του Σαββάτου δύο νεαροί, που προσήχθησαν επειδή φέρονται ότι μετείχαν στην επίθεση με βεγγαλικά στο σπίτι του Θύμιου Μπουγά, που έκτοτε παραμένει αγνοούμενος. Σύμφωνα με το patrisnews.com, οι αρχές έχουν στην κατοχή τους βίντεο που δείχνει τη δράση των νεαρών. Στο βίντεο διακρίνονται τα άτομα, αλλά και οι αριθμοί κυκλοφορίας των οχημάτων τους.

Συγκεκριμένα, στο εν λόγω βίντεο φαίνεται παρέα τραμπούκων με αυτοκίνητα και μηχανές να περνούν από το σπίτι του 39χρονου και να ρίχνουν προς το μέρος του φωτοβολίδες και βεγγαλικά προκειμένου να τον αναγκάσουν να βγει έξω. Όταν μετά από ώρα ο 39χρονος βγήκε από το σπίτι και προσπάθησε να αμυνθεί με ένα μπαστούνι εκείνοι τράβηξαν νέο βίντεο το οποίο ανέβασαν στα social media και τον παρουσίαζαν ως μανιακό που τους κυνηγάει με ένα πριόνι για να τους κάνει κακό.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjz00qlolqg1)
 

Από την Τετάρτη 4 Μαΐου, μέχρι και σήμερα τα ίχνη του έχουν χαθεί και παρά τις έρευνες ακόμα και κλιμακίου της ΕΜΑΚ που έφτασε στην περιοχή παραμένει αγνοούμενος.

Για τον Θύμιο Μπουγά έχει εκδοθεί Silver Alert. Ο 39χρονος μιλάει και τρώει με μηχανική υποστήριξη. Έχει ύψος 1,75, καστανά μάτια και μαλλιά.

Ο Θύμιος, όπως τον φωνάζουν όσοι τον γνωρίζουν, φορά χειρουργική μάσκα, αλλά όχι λόγω κορωνοϊού, αλλά για να κρύψει το παραμορφωμένο πρόσωπό του μετά από σφοδρό τροχαίο που είχε το 2008.

«Εφιάλτης» η ζωή του 39χρονου

Γείτονες του Θύμιου Μπουγά δήλωναν προ ημερών πως: «Είχε μαζευτεί συμμορία έξω από το σπίτι του με μηχανάκια κι αυτοκίνητα, το είχαν κάνει κι άλλες φορές, όμως αυτή την φορά ήταν πιο οργανωμένοι. Κρατούσαν πέτρες και ξύλα, τα οποία τα πετούσαν σε πόρτες και παράθυρα, προκειμένου να τον αναγκάσουν να βγει έξω. Τον βρίζουν, το κοροϊδεύουν του κάνουν πολλά, όπως μας καταγγέλλουν οι γείτονες, μέχρι την στιγμή που βγήκε να τους διώξει. Ο Θύμιος περπατούσε με μπαστούνι έτσι κι αλλιώς. Μόλις τον είδαν ξεκίνησαν να τον καταγράφουν σε βίντεο κι έτσι ανέφεραν πως τους επιτέθηκε με το αλυσοπρίονο. Ήταν στημένο και μαφιόζικο το όλο σκηνικό, ανέφεραν πως το μπαστούνι ήταν αλυσοπρίονο. Ντροπή για όλους και για όλα. Οι νομικές μας υπηρεσίες έχουν αναλάβει τα πάντα».

yu
Ο Θύμιος πριν το ατύχημα
Η υπηρεσία Silver Alert με το που ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του, έβγαλε αμέσως ανακοίνωση ενώ όπως πληροφορήθηκε ομάδα ειδικών γιατρών θέλει να τον αναλάβει προκειμένου να του χαρίσει μια φυσιολογική ζωή:

«Εμείς τον αναζητούμε γιατί πρέπει να βρεθεί. Μακάρι να είναι ζωντανός γιατί πολλά περνάνε από το μυαλό μου γιατί αν αναγνώρισε κάποιον μπορεί να του την είχαν στημένη και να βρεθεί σε κανένα χαντάκι».

Με την υπηρεσία επικοινώνησαν φίλοι και γείτονες που κατά καιρούς τον προσέχουν και τον βοηθούν με κάθε τρόπο:

«Έχουμε δεχτεί πολλές κλήσεις από φίλους και γείτονες του Θύμιου στον Πύργο που τον αναζητούν, δυστυχώς μέχρις στιγμής κανένας συγγενής του δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μας. Εμάς μας ενδιαφέρει να τον βρούμε εδώ και τώρα διότι μετά την δημοσιοποίηση του θέματος και των προβλημάτων που αντιμετωπίζει έχει ενδιαφερθεί ομάδα ειδικών γιατρών που θέλει χωρίς κανένα κόστος να αναλάβει την αποκατάσταση του ώστε να γίνει και πάλι ένας φυσιολογικός άνθρωπος. Δυστυχώς οι γιατροί ήθελαν εδώ και μέρες να τον βοηθήσουν, όμως η ομάδα αυτή την νεαρών που τον εκφόβισε και του φέρθηκε με τον πιο απαίσιο τρόπο καταγγέλλοντας ψέμματα στην αστυνομία, φρόντισε ώστε ο άνθρωπος αυτός να εξαφανιστεί».

Ο μοναχικός Θύμιος είχε γίνει παλαιότερα ρεπορτάζ από την τηλεόραση ΟΡΤ, στην οποία είχε δηλώσει: «Δεν θέλω να με δει κάποιο παιδάκι ή κάποιος ηλικιωμένος άνθρωπος γιατί θα τρομάξει».

Κλείσιμο
ΝΕΟΣ ΓΕΜΑΤΟΣ ΟΝΕΙΡΑ ΖΕΙ ΣΤΙΣ ΣΚΙΕΣ ΕΛΠΙΖΩΝΤΑΣ


Ο Θύμιος, έχει περάσει τα πάνδεινα καθώς το 2008 έπεσε θύμα τροχαίου ενώ εργαζόταν στην Τρίπολη, με αποτέλεσμα να παραμορφωθεί το μισό του πρόσωπο και να διαλυθεί η άνω γνάθος. Από τότε τρώει και μιλά με μηχανική υποστήριξη.

Η κατάστασή του είχε αποτέλεσμα να χάσει, όχι μόνο την εργασία αλλά και τους φίλους κι έτσι εγκαταστάθηκε στον Πύργο όπου ζει με ένα πενιχρό επίδομα, με το οποίο πληρώνει ίσα-ίσα το ενοίκιο του.


Ειδήσεις σήμερα

Μόσχα: Θα απαντήσουμε εάν το ΝΑΤΟ φέρει πυρηνικά στην Φινλανδία

Νέα εποχή για Φινλανδία και Σουηδία - Ένα βήμα πριν την ένταξη στο ΝΑΤΟ

Δικαστήριο Aνθρωπίνων Δικαιωμάτων: Το Δημόσιο οφείλει να καταβάλει αποζημίωση για ενδοοικογενειακή βία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης