Σκόπια: «Χειροκρότησαν όρθιοι τον Ζάεφ στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ»

Σκόπια: «Χειροκρότησαν όρθιοι τον Ζάεφ στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ»

Πως σχολιάζουν τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας την παρουσία του πρώην πρωθυπουργού της Βόρειας Μακεδονίας, στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ στο Φάληρο

tsipras_zaev
Ευρεία δημοσιότητα δίνουν τα ΜΜΕ στα Σκόπια, στην παρουσία του πρώην πρωθυπουργού Ζόραν Ζάεφ, στο 3ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ που ξεκίνησε την Πέμπτη στο γήπεδο του Τάε Κβον Ντο στο Φάληρο.

Χαρακτηριστικοί του κλίματος, είναι οι τίτλοι σχετικών δημοσιευμάτων: «Ο Ζάεφ στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα. Έβαλε για άλλη μια φορά το χέρι του στην καρδιά» (republika.mk). «Ο Ζάεφ ευχαρίστησε τον Τσίπρα: Σε περιόδους κρίσης πρέπει να είμαστε ενωμένοι για ειρήνη, αλληλεγγύη και σταθερότητα» (frontline.mk), «Χειροκρότησαν όρθιοι τον Ζάεφ στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ» (nezavisen.mk), «Με χειροκροτήματα υποδέχτηκαν τον Ζάεφ στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ» (novatv.mk), «Χειροκροτήματα για τον Ζάεφ στην Αθήνα» (press24.mk).

7


Ο πρώην πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας έγινε δεκτός με θέρμη στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, όπου αντάλλαξε χαιρετισμό με τον Αλέξη Τσίπρα.

Κατά την ομιλία του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στάθηκε ιδιαίτερα στη Συμφωνία των Πρεσπών, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα των συνέδρων, οι οποίοι «αποθέωσαν» και τον Ζόραν Ζάεφ, όταν αυτός σηκώθηκε από τη θέση του και τους χαιρέτισε.


Ειδήσεις σήμερα:

Τα καρέ της ζωής του Μάνου και της Ρούλας: Η εικόνα στα social media και η φριχτή αλήθεια

Yπαρκτή η ρωσική πυρηνική απειλή μετά τη βύθιση του Moskva και τις αλλεπάλληλες στρατιωτικές αποτυχίες του Πούτιν

Καιρός: Στους 24 βαθμούς ο υδράργυρος σήμερα, αφρικανική σκόνη από αύριο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης