Ο Γεωργιάδης απαντά στον Τσίπρα για το νέο σποτ - «Μα είναι δυνατόν να επιλέγεις έναν οδηγό με ολοκαίνουργια Mercedes;»

Ο Γεωργιάδης απαντά στον Τσίπρα για το νέο σποτ - «Μα είναι δυνατόν να επιλέγεις έναν οδηγό με ολοκαίνουργια Mercedes;»

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων απάντησε στον ΣΥΡΙΖΑ για το νέο σποτ για την ακρίβεια στα καύσιμα

gewrgiadisss-768x480
Το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για την ακρίβεια σχολίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης. Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, μιλώντας στον ΑΝΤ1, είπε ότι «το ότι κατάφερε ο ΣΥΡΙΖΑ να με βάλει σε όλα τα προεκλογικά σποτ, το ότι με έβαλε στο σποτ για το εμβόλιο και τώρα για την ακρίβεια είναι τιμητικό για εμένα».

«Με αναγνωρίζουν ως αντίπαλο οι πολιτικοί μου αντίπαλοι, αλλά ως προς το συγκεκριμένο σποτ έχω να κάνω κάποιες παρατηρήσεις. Θέλω να δώσω μία συμβουλή στον κ. Τσίπρα, τον φίλο μου: το κάθε σποτ κρίνεται στις λεπτομέρειες. Θέλουν να περάσουν το μήνυμα της δυσκολίας ενός συμπολίτη μας από την ακρίβεια στα καύσιμα. Μα είναι δυνατόν βρε Αλέξη μου να επιλέγεις έναν οδηγό με ολοκαίνουργια Mercedes; Άμα έχεις λεφτά για να πάρεις Mercedes, ας πληρώσεις και 1,70 ευρώ τη βενζίνη. Δεν είσαι ο φτωχός που δεν μπορείς», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ch4di86ofil5-st)


Επίσης, ο υπουργός Ανάπτυξης τόνισε ότι έψαξε να δει τι γινόταν στις τιμές των καυσίμων επί ΣΥΡΙΖΑ και όπως υποστήριξε ότι τον Ιανουάριο του 2017 τα επίπεδα στις τιμές είναι σε αυτά που δείχνει τώρα το σποτ.

«Βρε Αλέξη μου κυβέρνησες. Όταν έφταναν οι τιμές ψηλά, έβαζες και ΕΦΚ. Κάπου ένα έλεος… Θα συνιστούσα όταν βγάζουν σποτ με εμένα να μου το στέλνουν πριν να το βλέπω για να τους… σώζω από λάθη».

Υπενθυμίζεται πως με νέο τηλεοπτικό σποτ, ενταγμένο στην ευρύτερη καμπάνια του κόμματος «Καν’ τους off», κριτική στην κυβέρνηση αναφορικά με τα επίπεδα ακρίβειας ασκεί η αξιωματική αντιπολίτευση.

Στο νέο βίντεο, το οποίο ανάρτησε στον λογαριασμό του στο facebook και στο Twitter, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, ακούγεται ο Υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης να τονίζει πως «το φαινόμενο της ακρίβειας είναι υπαρκτό και παγκόσμιο».

Κλείσιμο
Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, μάλιστα, απάντησε την Τετάρτη με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο επίμαχο σποτ. 

Αντί να απαντήσω εγώ στο spot του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. με δικά μου λόγια προτίμησα σήμερα να απαντήσω με τα δικά τους…διαβάστε...

Posted by Άδωνις Γεωργιάδης - Adonis Georgiadis on Wednesday, January 12, 2022


Ειδήσεις σήμερα:

Τελειώνουν τα ψέματα για τον Τζόκοβιτς, από στιγμή σε στιγμή η απέλασή του από την Αυστραλία

Μέτρα μέχρι τις 23 Γενάρη, πρόστιμα από Δευτέρα για τους ανεμβολίαστους 60αρηδες

Σεισμική δόνηση 4,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ στον θαλάσσιο χώρο βορειοδυτικά της Ικαρίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης