ΣΥΡΙΖΑ για υποχρεωτικό εμβολιασμό στους άνω των 60: Μέτρα τιμωρίας και οικονομικής εξόντωσης

ΣΥΡΙΖΑ για υποχρεωτικό εμβολιασμό στους άνω των 60: Μέτρα τιμωρίας και οικονομικής εξόντωσης

Η αξιωματική αντιπολίτευση μιλά για στοχοποίηση των άνω των 60

tsipras1main_again
Για μέτρα τιμωρίας και οικονομικής εξόντωσης κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ αναφερόμενος στις ανακοινώσεις που έκανε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την έναρξη του υπουργικού συμβουλίου.

Υπενθυμίζεται πως ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε υποχρεωτικό εμβολιασμό σε όλους τους πολίτες άνω των 60 ειδάλλως θα επιβάλλεται πρόστιμο 100 ευρώ μηνιαίως. Από πλευράς της η αξιωματική αντιπολίτευση στην πρώτη της αντίδραση μιλά για στοχοποίηση των πολιτών αυτής της ηλικιακής ομάδας.

Με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει τον πρωθυπουργό ως αυτουργό της υγειονομικής καταστροφής και του καταλογίζει πανικό σημειώνοντας πως «μεταθέτει για άλλη μια φορά στους πολίτες».

«Αυτή τη φορά στοχοποιεί του άνω των 60 και αντί να ανακοινώσει μέτρα στήριξης του ΕΣΥ, ενθάρρυνσης του εμβολιασμού και αυστηροποίησης των μέτρων υγειονομικής προστασίας, ανακοινώνει μέτρα τιμωρίας και οικονομικής εξόντωσης, που σε καμία άλλη χώρα του κόσμου δεν έχουν εφαρμοστεί», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Ο αυτουργός της υγειονομικής καταστροφής, σε απόλυτο πανικό από τη πλήρη κατάρρευση του ΕΣΥ και τη θλιβερή ευρωπαϊκή πρωτιά σε θανάτους και σε κρούσματα, αντί να αναλάβει την ευθύνη του, τη μεταθέτει για άλλη μια φορά στους πολίτες.

Αυτή τη φορά στοχοποιεί του άνω των 60 και αντί να ανακοινώσει μέτρα στήριξης του ΕΣΥ, ενθάρρυνσης του εμβολιασμού και αυστηροποίησης των μέτρων υγειονομικής προστασίας, ανακοινώνει μέτρα τιμωρίας και οικονομικής εξόντωσης, που σε καμία άλλη χώρα του κόσμου δεν έχουν εφαρμοστεί.

Αποτυχημένος Πρωθυπουργός περιορισμένης ευθύνης».

Ειδήσεις σήμερα:

Ραγδαία αύξηση στον αριθμό των παιδιών που ζητούν ψυχιατρική βοήθεια στην Γερμανία

Στάθης Αγγελόπουλος: Προτιμώ να πεθάνω από κορωνοϊό, παρά να κάνω το εμβόλιο

Επιδεινώθηκε η υγεία του Μητροπολίτη Κοσμά που νοσεί από κορωνοϊό - Αρνείται να εισαχθεί σε νοσοκομείο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης