Πώς αντέδρασαν ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ στη συνέντευξη Μητσοτάκη

Πώς αντέδρασαν ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ στη συνέντευξη Μητσοτάκη

Η Κουμουνδούρου  κατηγορεί τον πρωθυπουργό ότι «βάζει τη δυσαρέσκεια της εκλογικής του πελατείας πάνω από την ανθρώπινη ζωή, ενώ από την πλευρά της η Χαριλάου Τρικούπη χαρακτηρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως «πρωθυπουργό αρνητή της πραγματικότητας»

SYRIZA_SIMA
«Εκτός τόπου και χρόνου ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε ότι η πανδημία δεν έχει ξεφύγει, παρά τα αλλεπάλληλα ρεκόρ κρουσμάτων και με πάνω από 300 απώλειες την εβδομάδα, και ότι το σύστημα υγείας αντέχει», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας την συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Mega.

«Μπορεί να μην υπάρχουν διαθέσιμες ΜΕΘ σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα, αλλά ο κ. Μητσοτάκης θα συνεχίσει ανέμελος να περπατάει στο τελευταίο του μίλι, ενώ ασθενείς θα πεθαίνουν πάλι εκτός ΜΕΘ. Λευκή πετσέτα και για τον εμβολιασμό, τη στιγμή που τα κρούσματα συναγωνίζονται τους εμβολιασμούς πρώτης δόσης. Μνημείο ωστόσο πολιτικού καιροσκοπισμού είναι η απάντησή του ότι στις εκκλησίες δεν μπορεί να υπάρξει έλεγχος για τεστ στους ανεμβολίαστους όπως γίνεται παντού, γιατί δεν υπάρχει υπεύθυνος», προσθέτει η Κουμουνδούρου.

Κλείνοντας κατηγορεί τον πρωθυπουργό ότι «βάζει τη δυσαρέσκεια της εκλογικής του πελατείας πάνω από την ανθρώπινη ζωή. Με πολιτική δειλία, κυνισμό και ανευθυνότητα, αποδεικνύει ότι τελικά δεν έχει τον Θεό του».

Την ίδια ώρα το Κίνημα Αλλαγής σχολιάζοντας τη συνέντευξη Μητσοτάκη τονίζει πως είναι «πρωθυπουργός αρνητής της πραγματικότητας».
«Αυτή ήταν σήμερα η εικόνα του κ Μητσοτάκη στην συνέντευξη του. Όλα καλά τα βρήκε για την πανδημία, την ακρίβεια, καμία βιασύνη για αύξηση του κατώτατου μισθού», αναφέρει ακόμη η Χαριλάου Τρικούπη.

Επιπλέον προσθέτει ότι «προφανώς ο πρωθυπουργός θεωρεί ότι βρίσκεται σε ένα παράλληλο σύμπαν». Το Κίνημα Αλλαγής συμπληρώνει ότι «οι πολίτες που βιώνουν την σκληρή πραγματικότητα στη ζωή τους, είναι βέβαιο ότι θα τον υποχρεώσουν σε ανώμαλη προσγείωση σε αυτήν».

Ειδήσεις σήμερα:

Στα ύψη και σήμερα η διασπορά του κορωνοϊού με 6.150 νέα κρούσματα

Πρόστιμο 48.000 δολαρίων σε βουλευτή των Ρεπουμπλικανών που δεν φορούσε μάσκα στο Κογκρέσο

«Έχω βιώσει ήπια περιστατικά λεκτικής βίας» τονίζει η Ευγενία Δημητροπούλου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης