Βουλή: Με ένταση ξεκίνησε η συζήτηση της αμυντικής συμφωνίας Ελλάδας – Γαλλίας – Δείτε live

Βουλή: Με ένταση ξεκίνησε η συζήτηση της αμυντικής συμφωνίας Ελλάδας – Γαλλίας – Δείτε live

«Αποδοκιμάστε τις δηλώσεις Σκουρλέτη για μυρωδιά σκανδάλου» κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ ο Μακάριος Λαζαρίδης – Ο Δημήτρης Βίτσας αναρωτήθηκε αν η συμφωνία «είναι προϋπόθεση για να αγοράσουμε τις φρεγάτες τα Rafale ή οτιδήποτε άλλο»

vouli_epitropiekswt
Με ένταση ξεκίνησε η συζήτηση της ελληνογαλλικής συμφωνίας στην Επιτροπή Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής.

Ο βουλευτής της ΝΔ και εισηγητής της πλειοψηφίας για το προωθούμενο νομοσχέδιο Μακάριος Λαζαρίδης κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ να αποδοκιμάσει τις δηλώσεις του κ. Πάνου Σκουρλέτη ο οποίος υποστήριξε πως η Συμφωνία αναδύει «μυρωδιά σκανδάλου».

«Ο κ. Σκουρλέτης σε τηλεοπτική του συνέντευξη μίλησε για μυρωδιά σκανδάλου στην Ελληνογαλλική Συμφωνία. Ερωτήθηκε μάλιστα αν υπάρχει ζήτημα μαύρου χρήματος ή μίζας και απάντησε «ενδεχομένως και αυτό»» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λαζαρίδης κατά την έναρξη της συνεδρίασης για να προσθέσει: «Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να απαντήσει. Η Συμφωνία υπογράφεται από Έλληνα πρωθυπουργό, τους υπουργούς Εξωτερικών και Εθνικής Άμυνας καθώς και από τον Γάλλο πρόεδρο και τους αρμόδιους υπουργούς. Καλούμε τον κ. Τσίπρα είτε να αποδοκιμάσει τον κ. Σκουρλέτη ή να φέρει αποδείξεις για την καταγγελία έως την Πέμπτη. Σε διαφορετική περίπτωση είναι απλοί συκοφάντες».

Πάντως, λαμβάνοντας τον λόγο αμέσως μετά ο κ. Δημήτρης Βίτσας (ΣΥΡΙΖΑ) αναρωτήθηκε αν η υπό συζήτηση αμυντική συμφωνία Ελλάδας – Γαλλίας «είναι προϋπόθεση για να αγοράσουμε τις φρεγάτες τα Rafale ή οτιδήποτε άλλο».



Ειδήσεις σήμερα:

Σε κρίσιμη κατάσταση 38χρονη ανεμβολίαστη από το Αγρίνιο


Επίθεση με βιτριόλι - Συγκλονίζουν οι γιατροί: «Aυτό που είδαμε ήταν πρωτόγνωρο» - Η Ιωάννα είχε εγκαύματα από 400 βαθμούς Κελσίου!


Στους Syukuro Manabe, Klaus Hasselmann και Giorgio Parisi το Νόμπελ Φυσικής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης