Υπουργικό συμβούλιο: Στήριξη Μητσοτάκη σε Κεραμέως μετά την επίθεση Φίλη

Υπουργικό συμβούλιο: Στήριξη Μητσοτάκη σε Κεραμέως μετά την επίθεση Φίλη

Ο πρωθυπουργός, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, μίλησε και ευρύτερα για τις επιθέσεις που έχουν δεχθεί και άλλα μέλη της κυβέρνησης, όπως η Δόμνα Μιχαηλίδου και η Λίνα Μενδώνη

mitsotakis_me_keramews
Την στήριξή του στην υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως για την επίθυεση που δέχεται από τον Νίκο Φίλη όχι μόνο πολιτικά, αλλά και προσωπικά, εξέφρασε, κατά πληροφορίες, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης -μέσω τηλεδιάσκεψης- του υπουργικού συμβουλίου.

Ο πρωθυπουργός, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, μίλησε και ευρύτερα για τις επιθέσεις που έχουν δεχθεί και άλλα μέλη της κυβέρνησης, όπως η Δόμνα Μιχαηλίδου και η Λίνα Μενδώνη.

Υπενθυμίζεται ότι, μιλώντας στη Βουλή τις προηγούμενες ημέρες, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης, άσκησε σκληρή κριτική επί της υπουργού Παιδείας αναφορικά με το νομοσχέδιο για το Νέο Σχολείο, εμπλέκοντας μάλιστα και τα παιδιά της κυρίας Κεραμέως.

Ο τομεάρχης Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ είχε αναφερθεί στο γεγονός ότι η υπουργός Παιδείας έχει δύο μικρά παιδιά τα οποία, όπως σημείωσε, όταν μεγαλώσουν θα ακούσουν ότι η μητέρα τους «κατέσφαξε τουλάχιστον 20.000 18χρονα παιδιά από τα πανεπιστήμια».

Η Νίκη Κεραμεώς αντέδρασε, εκφράζοντας την έντονη δυσαρέσκειά της, ζητώντας να μην γίνονται αναφορές σε μέλη της οικογένειάς της.

Ειδήσεις σήμερα: 

Κρήτη: Η απίστευτη ιστορία πίσω από τη διάσωση του ζευγαριού - «Κολύμπησε για ώρες με την τρικυμία, ήταν θαύμα που έζησε»

Κικίλιας: Οι νέοι να εμβολιαστούν έστω και με μία δόση πριν πάνε διακοπές - Έκκληση για τους 55 και άνω

Έγκλημα στη Φολέγανδρο - Το «κατηγορώ» της εισαγγελέως: «Προσβλήθηκε για ασήμαντη αφορμή και σκότωσε τη Γαρυφαλλιά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης