Θεοδωρικάκος: Αδιανόητο να δημιουργηθεί πρόβλημα στις εξετάσεις για τα πρότυπα σχολεία

Θεοδωρικάκος: Αδιανόητο να δημιουργηθεί πρόβλημα στις εξετάσεις για τα πρότυπα σχολεία

Η ανάρτηση του Βουλευτή Επικρατείας ΝΔ για τα πρότυπα σχολεία

theodorikakos
«Είναι αδιανόητο να δημιουργηθεί πρόβλημα στη διεξαγωγή των εξετάσεων για την εισαγωγή στα πρότυπα σχολεία», αναφέρει σε ανάρτησή του ο Βουλευτής Επικρατείας ΝΔ Τάκης Θεοδωρικάκος για τα πρότυπα σχολεία.

«Σχολεία που δίνουν την δυνατότητα στα παιδιά που θα διαβάσουν και θα δώσουν εξετάσεις για να σπουδάσουν σε αυτά, να πετύχουν τους στόχους τους και τα οράματα τους», προσθέτει και συνεχίζει: «όπως το ίδιο οφείλει να κάνει κάθε δημόσιο σχολείο. Και είμαι σίγουρος ότι αυτή είναι η προσπάθεια της μεγάλης πλειοψηφίας των εκπαιδευτικών μας, που δίνουν καθημερινά τον αγώνα της γνώσης στις αίθουσες δημοτικών, γυμνασίων και λυκείων».

«Στα πρότυπα σχολεία, παιδιά φτωχότερων οικογενειών, με σκληρή προσπάθεια ανοίγουν καλύτερες προοπτικές για τη ζωή τους. Αυτές τις αλήθειες οφείλουν να τις σεβαστούν όλοι. Ιδιαιτέρως, όσοι καθηγητές ασχολούνται με το συνδικαλισμό και δεν θέλουν να απαξιωθούν πλήρως, στα μάτια των συναδέλφων τους και της κοινωνίας!», καταλήγει.



Ειδήσεις σήμερα:

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά - Daily Mail: «Είναι εξαιρετικά επικίνδυνος» έγραφε σε κρυφό ημερολόγιο η Καρολάιν για τον Αναγνωστόπουλο

Καιρός - Καύσωνας στην Αθήνα: Πτήση με θερμική κάμερα πάνω από την πόλη - Πού έδειξε 72 βαθμούς στην επιφάνεια

Τηλεοπτικό καλοκαίρι: Τι ετοιμάζουν τα κανάλια - Ποιοι... φτιάχνουν βαλίτσες για διακοπές και ποιοι θα τους αντικαταστήσουν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης