Βελόπουλος: Να έχουν όπλα στο σπίτι τους οι Έλληνες κι ας τολμήσει ο άλλος να μπει μέσα

Βελόπουλος: Να έχουν όπλα στο σπίτι τους οι Έλληνες κι ας τολμήσει ο άλλος να μπει μέσα

Τι είπε στη Βουλή με αφορμή το έγκλημα στα Γλυκά Νερά

kiriakosvelopoulos
Οπλοκατοχή, θανατική ποινή, ισόβια, τέιζερ σε αστυνομικούς, εμβόλια, «χασισοποτεία» και «ψέκια» έριξε στο μπλέντερ του κοινοβουλευτικού διαλόγου ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος κατά την τοποθέτησή του στην Ολομέλεια της Βουλής.

Με αφορμή το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά, είπε ότι θα καταθέσει πρόταση νόμου για την παροχή δικαιώματος οπλοκατοχής για αυτοάμυνα ενώ πρόσθεσε ότι η μόνη ικανή ποινή για τους δολοφόνους είναι «να μην ξαναδούν τον ήλιο». «Ισόβια να σημαίνουν ισόβια. Εγώ λέω προσωπικά, η δική μου άποψη, κτήνος που αφαιρεί ζωή και βιάζει παιδάκι μόνο θανατική ποινή» ανέφερε.

Μάλιστα ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης συνδύασε την ανάγκη ελεύθερης οπλοκατοχής με τις απειλές της Τουρκίας: «Τελεία και παύλα. Γιατί είμαστε ένα κράτος που γειτονεύει με την Τουρκία. Να κάνουμε εθνοφυλακή και πολιτοφυλακή. Να έχουν όπλα στο σπίτι τους οι Έλληνες κι ας τολμήσει ο άλλος να μπει μέσα να βιάζει γυναίκες και να σκοτώνει».

Στο στόχαστρο του κ. Βελόπουλου μπήκε και ο υπουργός Ανάπτυξης Αδωνις Γεωργιάδης με αφορμή το νομοσχέδιο για την φαρμακευτική κάνναβη. «Αποφάσισε η ΝΔ να κάνει δουλειές με φούντες. Σας εύχομαι -γιατί ακολουθείτε τη γραμμή ΣΥΡΙΖΑ- ευχές για βίο χασισόσπαρτο» είπε για να προσθέσει «φτάσαμε να ακούμε υπουργό να επαινεί τον Καρανίκα που είχε λούσει ως χασισέμπορο και μπάφο… Να παραιτηθεί τώρα ο υπουργός του χασισεμπορίου και του χασισοποτείου».

Ειδήσεις σήμερα: 

Βγήκαν φήμες ότι εμβολιάστηκε ο Μητροπολίτης Μόρφου και... εκνευρίστηκε

Τα επόμενα βήματα μετά τη δίωξη για βιασμό και τις δύο απόπειρες στον Πέτρο Φιλιππίδη

Θεμιστοκλέους (ΘΕΜΑ 104,6): Πιθανότατα από Σεπτέμβρη ο εμβολιασμός των παιδιών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης