Πιρς Μόργκαν: Ο χειρότερος εχθρός της Μέγκαν ήταν φίλος της

Πιρς Μόργκαν: Ο χειρότερος εχθρός της Μέγκαν ήταν φίλος της

Ο εκρηκτικός Βρετανός τηλεπαρουσιαστής και αρθρογράφος της «Daily Mail» ξεσπαθώνει κατά της δούκισσας του Σάσεξ

morgan-markle-harry3
Από επιστήθια φίλη του, ξαφνικά έγινε ορκισμένος εχθρός της.  Για τον Βρετανό δημοσιογράφο Πιρς Μόργκαν, η «αντάρτισσα» των βρετανικών Ανακτόρων έχει γίνει τα τελευταία χρόνια σάκος του μποξ.

Την έχει αποκαλέσει όχι μόνο εγωπαθή και οπροτουνίστρια αλλά, με κάθε ευκαιρία, θάβει την Μέγκαν Μαρκλ στα άρθρα του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της «Daily Mail», ο Βρετανός τηλεπαρουσιαστής είχε κατά την γνώμη του μια στενή φιλική σχέση με την Μέγκαν, που ξεκίνησε το 2017. Ωστόσο, όπως δηλώνει, κόπηκε απότομα, όταν γνώρισε τον πρίγκιπα Χάρι αφού η Αμερικανίδα τότε ηθοποιός έγινε καπνός.

Η γνωριμία του με την πρώην ηθοποιό της αμερικανοκαναδικής σειράς «Suits», αναφέρει ο Μόργκαν, ξεκίνησε όταν ο ίδιος την ακολούθησε στο Twitter.

Eκείνη σε λίγα λεπτά του έστειλε προσωπικό μήνυμα ευχαριστώντας τον μιας και είναι μεγάλη θαυμάστριά του.

Έκτοτε οι δύο τους άρχισαν να συζητούν για διάφορα θέματα και να μιλούν σε συστηματική βάση, μέχρι που συναντήθηκαν για πρώτη φορά στο Λονδίνο, στο αγαπημένο μπαράκι του Βρετανού δημοσιογράφου.

Κλείσιμο
Η Μέγκαν ήταν πολύ ευχάριστη και του εκμυστηρεύτηκε διάφορα οικογενειακά ζητήματα, γεγονός που άρχισε να σκέφτεται ότι πλέον είναι «φίλοι». Όταν η Μέγκαν του ζήτησε να εμφανιστεί στην εκπομπή του «Good morning Britain», εννοείται πως της απάντησε καταφατικά.

Όταν όμως ξεκίνησε το ειδύλλιό της με τον κοκκινομάλλη πρίγκιπα, τότε η Μέγκαν εξαφανίστηκε, όπως έχει δηλώσει ο Μόργκαν.

«Δεν μου έστειλε ποτέ ξανά μήνυμα. Μέχρι και ο φίλος της από την σειρά που μου είχε γνωρίσει η ίδια, δεν μου έστειλε μήνυμα για 18 μήνες! Με κορόιδεψαν δύο δευτεροκλασάτοι ηθοποιοί και με χρησιμοποίησαν για να προωθήσουν την καριέρα τους».

Από το 2018, ο Μόργκαν δεν μπορεί να χωνέψει ότι η Μέγκαν τον έβαλε στο περιθώριο.

Την έχει αποκαλέσει ντίβα που παίρνει πάντα αυτό που θέλει. Τα άρθρα του είχαν πάντα πληροφορίες και «διαρροές» από πηγές του Παλατιού για την ακραία και απαιτητική συμπεριφορά της συζύγου του πρίγκιπα Χάρι.

Ο Πιρς Μόργκαν την έχει περιγράψει «ως μία ανελέητη ηθοποιό που θέλει να ανέβει κοινωνικά και βρήκε τον ρόλο της ζωής της».

Ο Βρετανός παρουσιαστής και δημσιογράφος της «Daily Mail», ανέβασε τους τόνους κατά της Μέγκαν, ιδίως μετά την απόφαση της δούκισσας του Σάσεξ και του πρίγκιπα Χάρι να αποχωρίσουν από την βασιλική οικογένεια.

«Ποιοι νομίζουν ότι είναι;», είχε γράψει σε άρθρο του ενώ έχει δηλώσει πως η Μέγκαν είναι υπεύθυνη για τον χωρισμό του Χάρι από την οικογένειά του.

Τον περασμένο Ιανουάριο, είχε γράψει σε tweet του: «Ο κόσμος λέει ότι κριτικάρω πολύ την Μέγκαν Μαρκλ αλλά εγκατέλειψε την οικογένειά της, εγκατέλειψε τον πατέρα της, εγκατέλειψε τους περισσότερους από τους παλιούς της φίλους, χώρισε τον Χάρι από τον Γουίλιαμ και τώρα τον χώρισε από την βασιλική οικογένεια. Δεν λέω άλλα».

Μιλώντας χθες στους «Sunday Times», και αφότου είχε πει ειρωνικά ότι η Μέγκαν πρέπει να λάβει Οσκαρ για το ρεσιτάλ ηθοποιίας της με αφορμή τη συνέντευξή της στην Όπρα, στη συνέχεια αναδιπλώθηκε. Παραδέχτηκε ότι «μάλλον δεν είναι σοφό, εάν είσαι αρθρογράφος, να παίρνεις τα πράγματα πολύ προσωπικά».

Και σήμερα το πρωί, πριν ακόμα το Μπάκιγχαμ απαντήσει στη συνέντευξη-βόμβα που παραχώρησε το ζεύγος Σάσεξ στην Αφροαμερικανή τηλεπαρουσιάστρια, ο Μόργκαν ξαναχτύπησε.

Αποχώρησε από την εκπομπή «Good Morning Britain» που μεταδίδεται καθημερινά από το δίκτυο ITV, αφήνοντας σύξυλο τον συμπαρουσιαστή του Άλεξ Μπέρσεφορντ.

Piers Morgan STORMS OFF after co-presenter defends Meghan Markle and Prince Harry


Ο συνάδελφός του υποστήριξε τις θέσεις των Μέγκαν και Χάρι και αναφέρθηκε σε περιστατικά ρατσισμού που έχει ζήσει προκαλώντας την οργή του Πιρς Μόργκαν.

Κι όταν ο Άλεξ αποκάλεσε τα σχόλια του Μόργκαν «διαβολικά» και χαρακτήρισε τη συμπεριφορά του «ντροπιαστική», ο Μόργκαν αποχώρησε από το πάνελ της δικής του εκπομπής.



Ειδήσεις σήμερα: 

Φάουτσι: Δώρισε στο Μουσείο Αμερικανικής Ιστορίας το 3D μοντέλο της COVID-19 που παρουσίασε στο Κογκρέσο

Αλέξης Κούγιας: Σαράντα πέντε χρόνια «δικηγόρος του Διαβόλου» - Διαβάστε το στόρι της ζωής του

ΕΜΑ: Πράσινο φως για τη χρήση μονοκλωνικών αντισωμάτων στη θεραπεία ασθενών με COVID-19
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης