Γεωργιάδης (ΘΕΜΑ 104.6): Αν η πλευρά Κουφοντίνα δεν πιστεύει στη δικαιοσύνη, γιατί μας πρήζει;

Γεωργιάδης (ΘΕΜΑ 104.6): Αν η πλευρά Κουφοντίνα δεν πιστεύει στη δικαιοσύνη, γιατί μας πρήζει;

«Ο στρατός του Κουφοντίνα δεν ταράζει τη Δημοκρατία; Όσοι πετάνε μολότοφ δεν είναι τρομοκράτες;», αναρωτήθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης για τον απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα  - Τα πράγματα δεν πάνε καλά, πρόσθεσε για την πανδημία ο Γεωργιάδης

Adonis_Georgiadis
«Δεν θέλουμε να πεθάνει ο Δημήτρης Κουφοντίνας, είναι πολύ λυπηρό» σημείωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6. «Την ευθύνη σήμερα έχουν οι γιατροί που τον παρακολουθούν», πρόσθεσε, εξηγώντας ότι όταν απειλείται η ζωή του από την απεργία πείνας, τότε μπορούν να επέμβουν. Μάλιστα, στήριξε τα λεγόμενα του στις οδηγίες του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου, όπου σημειώνεται ότι η υποχρεωτική σίτιση στα πρώτα στάδια είναι πράγματι βασανιστήριο, όμως όταν απειλείται η ζωή του τότε παύει να είναι βασανιστήριο.

Μιλώντας για τη δικηγόρο του Δημήτρη Κουφοντίνα, Ιωάννα Κουρτόβικ, ο κ. Γεωργιάδης διερωτήθηκε γιατί δεν ακολουθεί τη νόμιμη οδό για να ικανοποιηθεί το αίτημα του, σημειώνοντας με χαρακτηριστικό τρόπο: «Αν η ίδια δεν πιστεύει στη δικαιοσύνη, τι μας πρήζει;». Επιτέθηκε παράλληλα και στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, λέγοντας «ποιος κρίνει αν θα εφαρμοστεί ο νόμος; Ο Τσίπρας; Να γίνει δικαστής όπως ήθελε με την υπόθεση Novartis».

Μιλώντας για το μπαράζ επιθέσεων από ομάδες του αναρχικού χώρου, ο κ. Γεωργιάδης είπε σε αυστηρό τόνο: «Ο στρατός του Κουφοντίνα δεν ταράζει τη Δημοκρατία; Όσοι πετάνε μολότοφ δεν είναι τρομοκράτες;».

Στα θέματα της πανδημίας, ο υπουργός σημείωσε ότι τα πράγματα δεν είναι πάνε καλά, ενώ εξέφρασε τον προβληματισμό του για τον κόσμο που είναι έξω, λέγοντας ότι «στους δρόμους γίνεται το αδιαχώρητο».

Όπως είπε, παρατηρείται κόπωση του πληθυσμού, απηύθυνε έκκληση, ωστόσο, να είναι προσεκτικός ο κόσμος, εκτιμώντας ότι από τον Απρίλιο και τον Μάιο τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα.



Κλείσιμο



Ειδήσεις σήμερα 

Χρυσές Σφαίρες 2021: «Nomadland» και «Borat 2» οι μεγάλοι νικητές των βραβείων

Μέσα στο μήνα ξεκινάνε οι εμβολιασμοί των άνω των 40 στη Βρετανία

Νορβηγία: Νέα μέτρα για τον κορωνοϊό λόγω της βρετανικής μετάλλαξης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης