Μητσοτάκης: Πλήρης στήριξη στη Μενδώνη στο υπουργικό

Μητσοτάκης: Πλήρης στήριξη στη Μενδώνη στο υπουργικό

«Είμαστε ένα συλλογικό Όργανο και πάντα στεκόμαστε ο ένας στον άλλον στα δύσκολα», είπε ο πρωθυπουργός στο υπουργικό συμβούλιο, υπενθυμίζοντας παράλληλα την συμβολή της υπουργού Πολιτισμού στην επίλυση θεμάτων που είχαν να κάνουν με συναρμοδιότητες

mitsotakis_mendoni
Την απόφασή του για πλήρη στήριξη της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη -παρά την κριτική για τους επικοινωνιακούς χειρισμούς της στην υπόθεση Λιγνάδη- επανέλαβε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου.  Συμφωνα με πληροφορίες στο κλείσιμο της συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου ο Πρωθυπουργός είπε: Είμαστε ένα  συλλογικό όργανο και πάντα στεκόμαστε ο ένας στον άλλο στα δύσκολα. Κατά καιρούς ο ΣΥΡΙΖΑ έχει στοχοποιήσει διάφορους υπουργούς κι εχει ζητήσει την παραίτηση των μισών μελών του Υπουργικού Συμβουλίου. Απευθυνόμενος επίσης στους υπουργούς τους είπε «θυμηθείτε πόσους από εσάς έχει βοηθήσει η Λίνα Μενδώνη στην προώθηση σημαντικών ζητημάτων,  λύνοντας θέματα συναρμοδιοτήτων».

Όπως είναι γνωστό, μερίδα στελεχών της Νέας Δημοκρατίας έχει ταχθεί υπέρ της παραίτησης Μενδώνη -ένα αίτημα που εκπορεύεται από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ. Με την έννοια αυτή, οι φράσεις που χρησιμοποίησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης δίνουν το κλίμα της τοποθέτησής του στην συνεδρίαση σε επίπεδο αρχηγών, στη Βουλή, την Πέμπτη, σε μία συζήτηση για το επίπεδο του δημοσίου διαλογου, την οποία ζήτησε η κυβέρνηση, κάνοντας λόγο για «χυδαιότητες» από την πλευρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης,  πού κάνει λόγο για «προσπάθεια συγκάλυψης» στην υπόθεση  του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.

Ειδήσεις σήμερα

Πότε πληρώνονται τα 534 ευρώ για τις αναστολές Φεβρουαρίου και η ενίσχυση για το «Συν-Εργασία»

Ξανά στην Ευελπίδων σήμερα ο Λιγνάδης για προθεσμία

«Υπόθεση Λιγνάδη»: Κατηγορώ Μητσοτάκη κατά ΣΥΡΙΖΑ για μετατροπή του ελληνικού #metoo σε… QAnon
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης