Καμίνης (ΘΕΜΑ 104,6): Η κυβέρνηση καθυστέρησε να ετοιμαστεί για την κακοκαιρία

Καμίνης (ΘΕΜΑ 104,6): Η κυβέρνηση καθυστέρησε να ετοιμαστεί για την κακοκαιρία

Η κυβέρνηση, όπως είπε, διαβεβαίωνε ότι θα αντιμετωπίσει το φαινόμενο ωστόσο υπήρξαν σοβαρά προβλήματα ηλεκτροδότησης και υδροδότησης

kaminiskakokairia
«Καθυστέρησαν πάρα πολύ να κηρύξουν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης περιοχές και να καλέσουν τον στρατό», δήλωσε ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Γιώργος Καμίνης για τους χειρισμούς της Πολιτείας στην κακοκαιρία «Μήδεια». Η κυβέρνηση, όπως είπε, διαβεβαίωνε ότι θα αντιμετωπίσει το φαινόμενο ωστόσο υπήρξαν σοβαρά προβλήματα ηλεκτροδότησης και υδροδότησης.

Σύμφωνα με τον κ. Καμίνη, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, είχε παρουσιάσει το σχέδιο Βορέας που αντιμετωπίζει προβλήματα που προκύπτουν σε έκτακτες καιρικές συνθήκες, τον Νοέμβριο στέλνοντας ένα υπόδειγμα σε δήμους και περιφέρειες. Ενώ είχε δώσει περιθώριο μέχρι τις 17 Ιανουαρίου για να παρουσιάσουν το πρόγραμμα τους οι περιφέρειες και οι δήμοι. Αυτό όπως τόνισε ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, ενώ βρισκόμαστε ήδη στο μέσο του χειμώνα.

Τόνισε ότι πρέπει να υπάρχει ένα συγκεκριμένο και ολοκληρωμένο σχέδιο που να αντιμετωπίζει εγκαίρως τις έκτακτες ανάγκες. Πρέπει να περιλαμβάνει από κλάδεμα δέντρων ακόμη και υπογειοποίηση των καλωδίων της ΔΕΗ, ώστε να μην υπάρχουν τα προβλήματα που προέκυψαν τις προηγούμενες ημέρες.




Ειδήσεις σήμερα: 

Τούρκος κατηγορείται ότι έσπρωξε από γκρεμό την έγκυο γυναίκα του - Η «ρομαντική» selfie πριν την πτώση

Διόνυσος: Ο στρατός στη μάχη για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας - Δείτε βίντεο

Ανατροπή φορτηγού στην Εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης