Γεροβασίλη (ΘΕΜΑ 104.6): Με πρόσχημα την πανδημία η κυβέρνηση νομοθετεί νύχτα

Γεροβασίλη (ΘΕΜΑ 104.6): Με πρόσχημα την πανδημία η κυβέρνηση νομοθετεί νύχτα

«Όταν λαδώσουμε τα γρανάζια της λογοκρισίας τότε αυτή λειτουργεί καλύτερα», σχολίασε

gerovasili-456
«Τα θέματα δημοκρατίας και πανδημίας είναι μια δύσκολη εξίσωση, ωστόσο η κυβέρνηση οφείλει να κάνει τον κόπο να κρατήσει τη δημοκρατία στον τόπο», δήλωσε η γραμματέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6.

Όπως είπε, λόγω των μέτρων που έχουν επιβληθεί για την αντιμετώπιση της πανδημίας έχει μειωθεί το κοινοβουλευτικό έργο και προκύπτουν σοβαρά ζητήματα με το μεταρρυθμιστικό έργο.

Η κ. Γεροβασίλη, υποστήριξε, πως αφού επιβλήθηκαν οι περιορισμοί έχουν έρθει νομοσχέδια «νύχτα». Τα οποία έχουν σοβαρά προβλήματα, χωρίς σοβαρή επεξεργασία, όπως είπε η ίδια. «Με πρόσχημα την πανδημία η κυβέρνηση νομοθετεί εν κρυπτώ», σημείωσε χαρακτηριστικά. Πρόσθεσε ότι αρκετές λειτουργίες του κοινοβουλευτικού έργου γίνονται μέσω web και κατήγγειλε ότι ακόμη και πέντε λεπτά πριν ολοκληρωθούν οι διαδικασίες κατατίθενται νομοσχέδια, χαρακτηριστικό παράδειγμα, σύμφωνα με την ίδια, είναι εκείνο του υπουργείο Παιδείας.

Μιλώντας για τα ΜΜΕ, η κ. Γεροβασίλη είπε ότι «υπάρχουν λεφτόδεντρα για την κυβέρνηση όπου φέρνει ρυθμίσεις και αυξάνει απολαβές των διοικήσεων ατόμων που η κυβέρνηση τοποθέτησε στην ΕΡΤ και το Μακεδονικό πρακτορείο». Όπως είπε, οι αμοιβές θα είναι στο ανώτατο επίπεδο του δημοσίου, δηλαδή στο ίδιο μισθό ενός εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που έρχονται τέτοιες ρυθμίσεις για τα golden boys της κυβέρνησης. Όταν λαδώσουμε τα γρανάζια της λογοκρισίας τότε αυτή λειτουργεί καλύτερα», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Ειδήσεις σήμερα: 

Τούρκος κατηγορείται ότι έσπρωξε από γκρεμό την έγκυο γυναίκα του - Η «ρομαντική» selfie πριν την πτώση

Διόνυσος: Ο στρατός στη μάχη για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας - Δείτε βίντεο

Ανατροπή φορτηγού στην Εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης