Eπισκέψεις Μητσοτάκη σε Κύπρο και Ισραήλ από τις 8 Φεβρουαρίου

Eπισκέψεις Μητσοτάκη σε Κύπρο και Ισραήλ από τις 8 Φεβρουαρίου

Επισκέψεις σε Κύπρο και Ισραήλ θα πραγματοποιήσει την ερχόμενη εβδομάδα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

mitsotakis-israel-4
Τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα πραγματοποιήσει επίσκεψη εργασίας στην Κύπρο, όπου θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, με αντικείμενο τις εξελίξεις στο Κυπριακό.

Ο Κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος, Κυριάκος Κούσιος, ενέφερε σε γραπτή δήλωση πως ο Νίκος Αναστασιάδης θα έχει συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τη Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου, στις 11 το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο. Προσθέτει πως ο κ. Μητσοτάκης θα πραγματοποιήσει επίσκεψη εργασίας στην Κύπρο, «με στόχο τον περαιτέρω συντονισμό Λευκωσίας – Αθηνών ενόψει και της άτυπης πενταμερούς διάσκεψης που προτίθεται να συγκαλέσει ο ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών».

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο πρωθυπουργός της Ελλάδας θα παρακαθίσουν σε συνομιλίες, επικεφαλής των αντιπροσωπειών των δύο χωρών, σημειώνει ο κ. Κούσιος. Ακολούθως, αναφέρει, ο πρόεδρος Αναστασιάδης θα παραθέσει γεύμα εργασίας στον πρωθυπουργό Μητσοτάκη και τα μέλη της ελληνικής αντιπροσωπείας.

Στη συνέχεια, ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στο Ισραήλ, όπου θα έχει συνάντηση με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου. Στη συνάντηση θα συζητηθούν οι διμερείς σχέσεις και η στενότερη συνεργασία των δύο χωρών καθώς και οι εξελίξεις στην περιοχή.

Ειδήσεις σήμερα:

Χατζηδάκης: Όσοι έχουν καταβάλει αίτηση για σύνταξη θα πάρουν και αναδρομικά

Κορωνοϊός - Θεσσαλονίκη: Αυξημένο κατά 50% το ιικό φορτίο στα λύματα

Κορωνοϊος: «Επιστροφή» στον Δεκέμβριο - Τριπλασιάστηκαν οι εισαγωγές στα νοσοκομεία της Αττικής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης