Τη Δευτέρα στη Λευκωσία ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Τη Δευτέρα στη Λευκωσία ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στόχος ο συντονισμός Λευκωσίας-Αθήνας ενόψει και της άτυπης πενταμερούς διάσκεψης

kypros12
Στη Λευκωσία για συνομιλίες με τον Κύπριο πρόεδρο, Νίκο Αναστασιάδη, θα βρίσκεται τη Δευτέρα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, με στόχο τον περαιτέρω συντονισμό Λευκωσίας – Αθηνών ενόψει και της άτυπης διάσκεψης που προτίθεται να συγκαλέσει ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών.

Ο Κύπριος Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κυριάκος Κούσιος, αναφέρει σε γραπτή δήλωση πως ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης θα έχει συνάντηση με τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη, τη Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου, στις 11 το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Προσθέτει πως ο κ. Μητσοτάκης θα πραγματοποιήσει επίσκεψη εργασίας στην Κύπρο, «με στόχο τον περαιτέρω συντονισμό Λευκωσίας – Αθηνών ενόψει και της άτυπης πενταμερούς διάσκεψης που προτίθεται να συγκαλέσει ο ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών».

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο πρωθυπουργός της Ελλάδας θα παρακαθίσουν σε συνομιλίες, επικεφαλής των αντιπροσωπειών των δύο χωρών, σημειώνει ο κ. Κούσιος.

Ακολούθως, αναφέρει, ο πρόεδρος Αναστασιάδης θα παραθέσει γεύμα εργασίας στον πρωθυπουργό Μητσοτάκη και τα μέλη της ελληνικής αντιπροσωπείας.

Ειδήσεις σήμερα:  

Πώς εξελίσσεται η «Ελευθερία» των εργαζομένων στο ΕΣΥ - Το... παράδειγμα του Αγίου Ανδρέα στην Πάτρα

Eμπρηστική επίθεση στο σπίτι του Κωνσταντίνου Μπογδάνου - Οι πολιτικές αντιδράσεις

Ιωάννινα: Βρέθηκαν τα συντρίμμια του εκπαιδευτικού αεροπλάνου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης