
Ο αλλος εκανε 5-6 σχόλια με κεντρο τους κυνηγους κλπ , θελει να φυγει απο το σπιτι του οπως και οπωσδήποτε να παει να βαρεσει μπεκατσες....
Aυτα να τα βλέπει η πολιτική προστασία που έχασε τόσους εθελοντές με την εμμονή με το κυνήγι και ψάρεμα.οτι και να λέμε κρίμα για τον αγνοούμενο και την οικογένειά του.
Το κυνήγι επιτρέπεται ;; ΟΕΟ ;; τι δουλειά είχαν οι κυνηγοί στο βουνό ;; Ακόμα και να επιτρεπόταν ούτε Τετάρτη ήταν , ούτε ΣΚ .Παράνομοι 100%
Πρόκειται για έναν από τους περίπου 100 εκπαιδευόμενους πιλότους από το Ιράκ που διαμένουν σήμερα στην πόλη της Κοζάνης!!!!!!!! Εξκιούζ μι; Σοβαρά;
Προσοχή τώρα στα σωστικά συνεργεία, γτ μπορεί να κολλήσουν κ κορωνοϊο αφού ήταν εκεί κυνηγοί...Τι έγινε κε Χαρδαλιά η Πολιτική Προστασία δε μπορεί να βρει ούτε αεροπλάνο τώρα? Έπρεπε να πας να συντονίσεις εσύ κ να ξαμολήσεις τις μανικιουρίστ να ψάξουν!
Τα λεγόμενα συνεργεία διάσωσης που πληρώνονται για τέτοιες αποστολές τί βρήκαν τόσες μέρες;;;;;!!!! Οι "παράνομοι" κυνηγοί που γνώριζαν το μέρος ήταν πιο αποτελεσματικοί. Συμπέρασμα: Σταματήστε να σπαταλάτε χρόνο και χρήμα σε συνεργεία και απελευθερώστε το κυνήγι.
Τι λές ρε άνθρωπε;Οι κυνηγοί το αεροπλάνο έψαχναν ή έπεσαν τυχαία επάνω του;΄Οχι και να τους ηρωποιήσωμε τώρα.
Αφού είχε κάνει πρώτο solo τον Ιούλιο, λογικά στις 31/1/21 λογικά είχε ήδη ολοκληρώσει την πρώτη φάση της εκπαίδευσης, το PPL δηλαδή και βρισκόταν στη διαδικασία του Commercial (CPL). Οπότε πιθανόν να έκανε κάποια IFR διαδρομή (πτήση δια οργάνων) σε συνθήκες μειωμένης ορατότητας, κάτι δεν του πήγε καλά, ίσως έχασε τον "προσανατολισμό του στο χώρο" κάτι που είναι και η πιο συνηθισμένη αιτία σοβαρών ατυχημάτων τόσο σε χειριστές VFR όσο και σε νέους (ή μη επικαιροποιημένους) χειριστές IFR ή όταν δεν υπάρχει η απαραίτητη εμπειρία και απόλυτη προσοχή στην τήρηση των διαδικασιών της πτήσης... Η πορεία για να γίνει κανείς επαγγελματίας χειριστής (CPL ή ATPL-αερογραμμών) δεν είναι στρωμένη με ροδοπέταλα, ούτε με ρομαντικές βόλτες δίπλα στα σύννεφα και το ηλιοβασίλεμα! Θέλει ΠΟΛΥ προσπάθεια και απόλυτη προσήλωση στους κανόνες, ΠΟΛΥ και συνεχές διάβασμα, ΠΟΛΥ χρήμα και δεν συγχωρεί επιπολαιότητες και πειρατικές συμπεριφορές απειθαρχίας προς τις διαδικασίες που είναι πολύπλοκες και πολύ απαιτητικές σε κάθε φάση της πτήσης.
καλυτερα που επεσε τωρα γιατι αν δεν υπηρξε μηχανικη βλαβη μαλλον ηταν ακαταλληλος. Το οτι ξεκινας να παρεις διπλωμα, δεν ειναι σημαινει οτι θα πρεπει να το παρεις και στο τελος. Αληθεια...ολες αυτες οι σχολες, ξεσκαρταρουν τιποτα η σκεφτονται μονο την τσεπη τους και δινεις και ξαναδινεις μεχρι να το παρεις; Τελος...σε καποια χρονια, οπως και στα αυτοκινητα, ολα αυτα θα ειναι παρελθον και ο ανθρωπινος παραγοντας θα φυγει απο τη μεση. Οποτε το υπερκτιμησε, κοιμηθηκε, ειχε ψυχολογικα δεν θα μας απασχολουν σαν ενδεχομενα.
Στο ATPL Integrated δεν υπάρχει PPL. Μέχρι το τέλος της εκπαίδευσης που αποκτάς CPL/ME/IR με ATPL Theory Credit, το λεγόμενο ATPL(f), δεν έχεις PPL. Είσαι απλά εκπαιδευόμενος. Στα IFR σκέλη της εκπαίδευσης, ένα μεγάλο μέρος γίνεται σε simulator FNPT II και το υπόλοιπο στο αεροσκάφος ΜΕ τον εκπαιδευτή, όχι SOLO. Τέλος, το DV 20 Katana που αγνοείται, δεν είναι IFR Certified. Οπότε το να μπήκε σε IMC ενώ πέταγε VFR είναι πιο πιθανό.
δεν επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες του ...μάλλον γυρνάμε στο ίδιο σημείο