
Άρχισαν οι κωλοτούμπες ... ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΟΝ ... ΟΙ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝΟΙ , απο τους Εβραίους «φίλους τους»
Ελπίζω οι Ισραηλινοί ως σοβαρό έθνος να καταλαβαίνουν ότι δεν πρέπει να σημαχίσουν με καμία δύναμη με τον ισλαμιστή ερντογάν. Θα είναι εις βάρος τους. Οι τουρκοι δεν έχουν μπεσα και οι ισλαμιστές θα είναι μεγας κίνδυνος γαι το Ισραήλ
Ξέρει τι κάνει ο Χίτλερ της Μεσογείου πρίν λίγο καιρό έφτιαξε δωρεάν 500 σπίτια στην Αλβανία ναι στην Αλβανία !!! θα τούς κάνει μουσουλμάνους σε χρόνο ρεκόρ τώρα καλοπιάνει και τούς Εβραίους οπότε σε λίγο ετοιμαστείτε να κάνουν γεωτρήσεις στον Πειραιά δυστυχώς
Καταρχήν στο Ισραήλ αυτή τη στιγμή επί της ουσίας δεν υπάρχει Κυβέρνηση. Έχουν προκηρυχθεί εκλογές οι οποίες κατά πάσα πιθανότητα θα γίνουν το Μάρτιο και δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι Πρωθυπουργός θα συνεχίσει να είναι ο κατηγορούμενος για σκάνδαλα διαφθοράς Μπέντζαμιν Νετανιάχου και όχι ο ηγέτης του κόμματος Καχόλ Λαβάν (Μπλε Άσπρο) πρώην στρατηγός Μπένι Γκαντζ. Κατά συνέπεια ότι και να λέει ο Ερντογάν προς το παρόν είναι λόγια του αέρα γιατί δεν ξέρει με ποιον Πρωθυπουργό θα διαπραγματευτεί. Ένα άλλο στοιχείο προς εκτίμηση είναι ότι πιθανότατα η νέα administration η οποία θα εγκατασταθεί στο Λευκό Οίκο την 21η Ιανουαρίου θα έχει μάλλον πολύ καλύτερη συννενόηση με Πρωθυπουργία Γκαντζ παρά με Πρωθυπουργία Νετανιάχου. Βέβαια ενδεχόμενη νίκη του Γκαντζ στις εκλογές δεν σημαίνει ότι θα «μαλακώσει» η στάση του Ισραήλ απέναντι στους Παλαιστίνιους, ειδικά αν λάβει κανείς υπόψη ότι ενδεχόμενοι εταίροι του Καχόλ Λαβάν για σχηματισμό Κυβέρνησης μπορεί να είναι ακροδεξιά (δηλ. πατριωτικά) εθνικιστικά και θρησκευτικά κόμματα. Ίσως από συναισθηματικής κυρίως πλευράς την Ελλάδα και την Κύπρο να τις ευνοούσε μία Πρωθυπουργία Γκαντζ γιατί οι γονείς του είχαν παραμείνει για κάποιο διάστημα στο νησί της Αφροδίτης ως πρόσφυγες μετά το τέλος του Β´ ΠΠ και εν αναμονή της λήξης του Βρετανικού Μαντάτου στην τότε από τους Βρετανούς ελεγχόμενη Παλαιστίνη, πριν από το νικηφόρο πόλεμο Ανεξαρτησίας του Ισραήλ.
έχει γούστο να τα βρούνε!...φτου , θα παέι στράφι η εξωτερική-αμυντική πολιτική που σχεδιαστηκε σε βάθος.
δεν είναι ζάρια, είναι σκάκι. Έκανες κινήσεις και ο μεμέτης αμύνεται. Η εξωτερικη πολιτική ειναι ασταθής, ευμετάβλητη, διαρκής.
Καλές οι συμφωνίες με όλους και για όλα με την διαφορά χρειάζεται ΝΑ ΕΧΕΙΣ δύναμη για να ισχύουν όλα αυτά ,τα υπόλοιπα είναι κούφια λόγια γενικόλογα . Δηλώνουν στην Ελλάδα τα (σαΐνια)πολιτικοί μας συζητάμε με Τουρκία μόνο ένα θέμα και τίποτα άλλο ,ΚΑΛΑ και άγια όλα αυτά ΑΛΛΆ ,ΓΙΑΤΙ η Ελλάδα δεν απαιτεί από το κομμάτι της διεθνούς κενότητας (βλέπε ΕΕ)πρώτα η Τουρκία να υπογράψει το δίκαιο της θαλάσσης και μετά να συζητήσουμε ,τι το ποιο τίμιο από αυτό , να όμως εάν η Τουρκία υπογράψει το δίκαιο της θάλασσας δεν θα έχει περιθώρια ελιγμών , και εδώ αναρωτιέται κανείς ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ζητάμε εμείς ως Έλληνες ?? Άρα δεν βλέπω γιατί το Ισραήλ να μη τα βρει με την Τουρκία αφού εμείς χαριζόμαστε σε όλα, εκτός από μπλα-μπλα των (πολιτικών)μας τίποτα άλλο .
Αυτη ειναι η τακτικη του. Τα χαλαει με τη Ρωσια, κανει κωλοτουμπα, γλυφει και τα ξαναβρισκει.Ερχεται ο Ιταλος εδω, συμφωνουμε την ΑΟΖ, παει μετα γραμμη στην Τουρκια, κανουν τις κρυφες συμφωνιες τους, και ξαφνικα ο Ιταλος γινεται ο θερμοτερος υποστηρικτης του! Τα χαλαει με το Ισραηλ, τωρα κανει κωλοτουμπα και τους γλυφει. Δεν τον νοιαζει και να φαει τα μουτρα του. Ποιος ξερει τι μας ετοιμαζει παλι. Γι'αυτο Κυριακο, προσεχε τι συμφωνιες υπογραφεις με τους αλλους (Ισραηλινους και μη) οταν εχει να κανει με την αμυνα της χωρας. Τα εν οικω μη εν δημω.
Μην φοβάστε. Η ΝΔ τους απομόνωσε. Σύνορα στην Λαμία, ο μπλε ΣΥΡΙΖΑ!