Πέρκα στον (ΘΕΜΑ 104,6): Συμφωνώ με τη φράση Τσίπρα «πολιτικός απατέωνας» για τον πρωθυπουργό

Πέρκα στον (ΘΕΜΑ 104,6): Συμφωνώ με τη φράση Τσίπρα «πολιτικός απατέωνας» για τον πρωθυπουργό

Τι είπε για τα εσωτερικά του ΣΥΡΙΖΑ, τη Συμφωνία των Πρεσπών αλλά και την οικονομία

perka
Στον ΘΕΜΑ 104,6 και στον Γιάννη Πρετεντέρη μίλησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτη Πέρκα, για τα εσωτερικά του ΣΥΡΙΖΑ, την Συμφωνία των Πρεσπών αλλά και την οικονομία.

Η κυρία Πέρκα, χαμήλωσε τους τόνους για την εσωστρέφεια που παρατηρείται στον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι είναι φειδωλός ο κ. Τσακαλώτος και πώς δεν προκάλεσε τον Τσίπρα, απλώς εξέφρασε την γνώμη του. Παράλληλα, είπε ότι πράγματι υπάρχει διχογνωμία στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν δημιουργούνται εντάσεις στο εσωτερικό του κόμματος.

Πάντως, για τη φράση «πολιτικός απατεώνας» που χρησιμοποίησε ο Αλέξης Τσίπρας για να επιτεθεί στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την Συμφωνία των Πρεσπών, η κυρία Πέρκα, είπε πως συμφωνεί με τον πρόεδρο του κόμματος της. Είπε μάλιστα, ότι θεωρεί όντως ότι η αναδίπλωση του πρωθυπουργού για την εφαρμογή της Συμφωνίας των Πρεσπών ήταν χαρακτηριστική. Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ότι και ο ΣΥΡΙΖΑ διαφωνούσε με το μνημόνιο αλλά το εφάρμοσε γιατί ήταν μια συμφωνία που δεν άλλαζε, η κυρία Πέρκα, τόνισε ότι παρότι δεν το «σκίσαμε» το φτιάξαμε καλύτερα.

Η ελληνική οικονομία βρίσκεται σε δύσκολη στιγμή, εκτίμησε η κυρία Πέρκα, λέγοντας ότι η πανδημία δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα, ενώ προυπήρχε πρόβλημα και το τελευταίο 3μηνο του 2019 και τώρα πλέον εντείνεται εν μέσω της πανδημίας. Κάλεσε την κυβέρνηση, να αξιοποιήσει όλους τους διαθέσιμους πόρους για να σταθεί στα πόδια της η οικονομία. Όσον αφορά για το εμβόλιο η ίδια εκτιμά ότι ενδεχομένως να αργήσει και να μην είναι έτοιμο ακόμη και τον επόμενο χρόνο.

Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα:

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – Αριστομένης Γιαννόπουλος: Το botox σκοτώνει… τον γάμο

Roland Garros, Μουνάρ - Τσιτσιπάς 2-3: Ολική επαναφορά και πρόκριση στον 2ο γύρο - Δείτε βίντεο

Σβετλάνα Τιχανόβσκαγια: Η γυναίκα πίσω από τον ξαφνικό έρωτα του Μακρόν για την Λευκορωσία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης