Γιαννακοπούλου στον «Θέμα 104,6»: Για κάθε παπούτσι που πατάει μάσκα ο κίνδυνος της πανδημίας μεγαλώνει

Γιαννακοπούλου στον «Θέμα 104,6»: Για κάθε παπούτσι που πατάει μάσκα ο κίνδυνος της πανδημίας μεγαλώνει

Μιλώντας για τους αρνητές της μάσκας, δεν έκρυψε την ανησυχία της λέγοντας χαρακτηριστικά, ότι τις θυμίζει άλλες εποχές δύσκολες και δυσάρεστες

ngiannakopoulou
Για τη συζήτηση της Δευτέρας στη Βουλή, το άνοιγμα των σχολείων αλλά και τους αρνητές της μάσκας αναφέρθηκε η βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Νάντια Γιαννακοπούλου στον ρ/σ ΘΕΜΑ 104,6 μιλώντας στον Γιάννη Πρετεντέρη.

Για τη συζήτηση στη Βουλή τη Δευτέρα για τις επιπτώσεις της πανδημίας στη χώρα μας, ύστερα από σχετικό αίτημα της προέδρου του ΚΙΝΑΛ, Φώφης Γεννηματά, η κυρία Γιαννακοπούλου, τόνισε ότι ακούμε πάντα τις συμβουλές των ειδικών. Για το α' κύμα που αντιμετώπισε τον χειμώνα η χώρα μας η κ. Γιαννακοπούλου, σημείωσε ότι ακολουθούσαμε μια συγκεκριμένη πολιτική η οποία και ήταν επιτυχημένη.

Ωστόσο, για το άνοιγμα των σχολείων, η κ. Γιαννακοπουλου δεν έκρυψε την ανησυχία της ενώ, όπως είπε, πραγματοποιεί επισκέψεις στα σχολεία της Δυτικής Αττικής, ώστε να διαπιστώσει τυχόν ελλείψεις. Όπως είπε, υπάρχουν ερωτήματα για το αν έχουν λυθεί συγκεκριμένα προβλήματα όπως το αν υπάρχουν περισσότερες αίθουσες για τους μαθητές, αλλά και οι προσλήψεις δασκάλων και καθηγητών.

Μιλώντας για τους αρνητές της μάσκας, όπου τις προηγούμενες ημέρες πραγματοποιήθηκε και πορεία στο κέντρο της Αθήνας και σε άλλες περιοχές της χώρας, η κυρία Γιαννακοπούλου υπογράμμισε την ανάγκη, ο πολιτικός κόσμος να αντιμετωπίσει αυτό το φαινόμενο. Δεν έκρυψε την ανησυχία της λέγοντας χαρακτηριστικά, ότι τις θυμίζει άλλες εποχές δύσκολες και δυσάρεστες. «Για κάθε μάσκα που πατάει παπούτσι μεγαλώνει ο κίνδυνος για την πανδημία», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Για την υπόθεση Τουλουπάκη, η κ. Γιαννακοπούλου αναρωτήθηκε πώς μπορεί να παραμένει στη θέση της παρά τη δίωξη που αντιμετωπίζει. Υπενθυμίζεται ότι χθες, η ΚΟ του Κινήματος κατέθεσε ερώτηση προς τον υπουργό Δικαιοσύνης Κωνσταντίνο Τσιάρα αναφορικά με την παραμονή της Ελένης Τουλουπάκη στη θέση της εισαγγελέως διαφθοράς, παρά την άσκηση δίωξης εναντίον της για κακούργημα, κατέθεσε η κοινοβουλευτική ομάδα του Κινήματος Αλλαγής, με την υπογραφή έξι βουλευτών του.

Το ΚΙΝΑΛ ζητάει εξηγήσεις από τον υπουργό Δικαιοσύνης για τους λόγους που δεν έχει μπει σε αργία η κυρία Τουλουπάκη, όπως ορίζεται εκ του νόμου, με δεδομένη την άσκηση δίωξης εναντίον της.

Ειδήσεις σήμερα

Αυτά είναι τα πιο συνηθισμένα συμπτώματα της Covid-19 στα παιδιά, σύμφωνα με ερευνητές

Φωτιά στο Μάτι: Τι υποστήριξε στην απολογία του ο κατηγορούμενος για τον εμπρησμό - Του επιβλήθηκαν αυστηροί όροι

Πρόσκληση Μητσοτάκη «να σταθούμε απέναντι στις ψεκασμένες θεωρίες» - Η στάση της αντιπολίτευσης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης