Κίνημα Αλλαγής: «Για εμάς αξία έχεις πάντα Ε.Σ.Υ»

Κίνημα Αλλαγής: «Για εμάς αξία έχεις πάντα Ε.Σ.Υ»

Το ΠΑΣΟΚ στις 3 Σεπτεμβρίου συμπληρώνει 46 χρόνια από την ίδρυσή του - Αφιερώνει την επέτειο στο Ε.Σ.Υ και στους ανθρώπους που το στελεχώνουν

pasok
Η 3η Σεπτεμβρίου είναι εμβληματική για το ΠΑΣΟΚ, καθώς είναι η ημερομηνία ίδρυσης του και φέτος συμπληρώνει 46 χρόνια. Το Κίνημα Αλλαγής, αφιερώνει την επέτειο στο Ε.Σ.Υ και στους ανθρώπους που το στελεχώνουν. Η δημόσια Υγεία, το υπέρτατο αυτό αγαθό, πρωταγωνιστεί εν μέσω της πανδημίας που είναι αντιμέτωπη όχι μόνο η χώρα μας αλλά όλος ο πλανήτης. Απαραίτητη περισσότερο από ποτέ αλλά και αντιμέτωπη με πρωτόγνωρες προκλήσεις.

Από αυτό το Σαββατοκύριακο το Κίνημα Αλλαγής, εγκαινιάζει την ψηφιακή καμπάνια «για εμάς αξία έχεις πάντα ΕΣΥ», βάζοντας σε πρώτο πλάνο μια από τις μεγαλύτερες κληρονομιές του ΠΑΣΟΚ τη δεκαετία του '80 που δεν είναι άλλο από το Εθνικό Σύστημα Υγείας. Η Τρικούπη, ήδη έχει παρουσιάσει κάποιες εικόνες, δίνοντας το σύνθημα για τις επόμενες μέρες.
unnamed-9

Ο Σεπτέμβριος, είναι κομβικός μήνας για το Κίνημα Αλλαγής. Στην πραγματικότητα στρώνεται ο δρόμος για την αντιπολιτευτική ατζέντα που θα ακολουθήσει το επόμενο διάστημα. Τα πρώτα δείγματα ήδη έχουν δοθεί με την σκληρή κριτική που ασκεί η Τρικούπη στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς εν μέσω της πανδημίας που επηρεάζει την Οικονομία, την Παιδεία, την Κοινωνία και πρωτίστως το σύστημα Υγείας.

Λίγες μέρες μετά τη 3η Σεπτεμβρίου, στις 16 η πρόεδρος του Κόμματος θα απευθύνει σε αντίστοιχο κλίμα ομιλία στη Θεσσαλονίκη. Στις 23 του μήνα θα παραχωρήσει μια συνέντευξη τύπου εφ όλης της ύλης η Φώφη Γεννηματά στο Ζάππειο για όλο τον προγραμματισμό του κόμματος. Υπενθυμίζεται ότι είχε προγραμματιστεί για την Άνοιξη, ωστόσο λόγω της πανδημίας μεταφέρθηκε για το φθινόπωρο.
unnamed-7
unnamed-8

Ειδήσεις σήμερα: 

Κατέληξε 92χρονη με κορωνοϊό από το «Αγία Κυριακή» στο Παπανικολάου

Μαγιορκίνης για σχολεία: Οι πιθανότητες μετάδοσης στην τάξη και οι αποστάσεις των μαθητών

Η «σιωπηλή» διασπορά του κορωνοϊού από τους νέους - «Κλειδί» η επιστροφή των εκδρομέων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης