Η διαδραστική παρουσίαση του παιδικού βιβλίου «Το κουτί του Σιλάν» στο βιβλιοπωλείο Booktalks

 Η διαδραστική παρουσίαση του παιδικού βιβλίου «Το κουτί του Σιλάν» στο βιβλιοπωλείο Booktalks

Ένα μοναδικό παραμύθι που προσεγγίζει το προσφυγικό, ένα από τα πιο καίρια ζητήματα των ημερών μας με μεγάλη ευαισθησία και τρυφερότητα

Την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου στις 12:00, οι εκδόσεις Ίκαρος και το Βιβλιοπωλείο-καφέ Booktalks, σας προσκαλούν στη διαδραστική παρουσίαση του νέου βιβλίου της Άλκηστης Χαλικιά σε εικονογράφηση της Ντανιέλας Σταματιάδη, «Το κουτί του Σιλάν».

Ένα μοναδικό παραμύθι που προσεγγίζει το προσφυγικό, ένα από τα πιο καίρια ζητήματα των ημερών μας με μεγάλη ευαισθησία και τρυφερότητα. 

Γι' αυτό αν και εσείς θέλετε να γνωρίσετε τον Σιλάν και να μάθετε τι έχει, καλά, φυλαγμένο στο κουτί του, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το Βιβλιοπωλείο-καφέ Booktalks!

Βιβλιοπωλείο-καφέ Booktalks
Αρτέμιδος 47 & Αγίου Αλεξάνδρου 58, Παλαιό Φάληρο, 175 61 | Τ. 21 0980 2520

ΕΓΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ:

«...Αγάπη για όσα άφησε πίσω του και για όσα θα γνωρίσει στο μέλλον περιέχει σε μεγάλες δόσεις "Το κουτί του Σιλάν" που έγραψε η Άλκηστη Χαλικιά και εικονογράφησε η Ντανιέλα Σταματιάδη. Μια τρυφερή και αισιόδοξη ιστορία για τα αυτονόητα συστατικά της ευτυχίας: τη φιλία και την αποδοχή».

Ελένη Κορόβηλα, Bookpress.gr


«...Η βραβευμένη συγγραφέας Άλκηστη Χαλικιά ενώνει το ταλέντο της με τη διακεκριμένη εικονογράφο Ντανιέλα Σταματιάδη και δημιουργούν ένα βιβλίο θησαυρό που κερδίζει επάξια μία θέση τόσο σε κάθε παιδική βιβλιοθήκη όσο και σε κάθε παιδική ψυχή».

Βιολέτα Φωτιάδη, Artharbour.gr

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης