Μαρία Φιλιππαίου: Η μαμά που ντύνει τα παιδιά μας μαγικά!

Μαρία Φιλιππαίου: Η μαμά που ντύνει τα παιδιά μας μαγικά!

Το όνειρό της ήταν να συνδυάσει τα μεγάλη δύο της πάθη: τα παιδιά και τη μόδα. Η εκπλήρωση αυτού του ονείρου έφερε στον κόσμο μας το 08 DRESS CODE. Μία διαδικτυακή μπουτίκ και ένα show room για ψαγμένες μαμάδες και παιδιά με άποψη...

Μαρία Φιλιππαίου: Η μαμά που ντύνει τα παιδιά μας μαγικά!
Πρωινό καθημερινής, ανοίγω τις πύλες του «νεογέννητου» show room της στη Νέα Κηφισιά. Γύρω μου, ένας κόσμος από ρούχα που σε κάνουν να εύχεσαι να ήσουν και πάλι παιδί, μέσα μου η πεποίθηση ότι ο κόσμος μας μπορεί να γίνει πιο όμορφος, πιο χαρούμενος και πιο ζωντανός μόνο μέσα από τα παιδιά μας. Άποψη ταυτόσημη με εκείνη της νεαρής μαμάς Μαρίας Φιλλιππαίου η οποία οδηγούμενη από το γνήσιο ενδιαφέρον σε κάθε τι όμορφο και τη συγκίνηση της αναζήτησης και εξεύρεσης ιδιαίτερων ρούχων και αντικειμένων για το δικό της παιδί, αποφάσισε να μετατρέψει το πάθος της σε μια νέα πρόκληση: «Το αποτέλεσμα αυτής της επιθυμίας μου είναι το 08 DRESS CODE. Ένα μπουτίκ-κατάστημα για μωρά και παιδιά έως 8 ετών που στοχεύει να αποτελέσει τον προορισμός των μαμάδων για τις “μικρές” αγορές ρούχων και αξεσουάρ που είναι μεγάλες σε στιλ και ποιότητα!», λέει η Μαρία και συνεχίζει: «Στο 08 DRESS CODE αγαπάμε τα παιδιά. Είμαστε απόλυτα εμπνευσμένοι από αυτά. Το περιπετειώδες και αστείο πνεύμα τους, η πρωτοτυπία και αυθεντικότητά τους καθώς και η παιχνιδιάρικη διάθεσή τους γεμάτη φαντασία, μας οδηγεί σε μεγάλες ανακαλύψεις που ξεχωρίζουν από το πλήθος και απευθύνονται σε παιδιά με το δικό τους μοναδικό στυλ! Το 08 DRESS CODE είναι ένας προορισμός όπου συγκεντρώνονται οι πιο ενημερωμένες, προχωρημένες και πρωτοποριακές μάρκες στον κόσμο της παιδικής μόδας, οι περισσότερες από τις οποίες έχουμε τη χαρά και τιμή να παρουσιάζουμε για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Κάθε μάρκα έχει τη δική της προσωπικότητα, μια διαφορετική ιστορία να πει...αλλά όλες είναι σχεδιασμένες πρωτίστως με γνώμονα τα ίδια τα παιδιά.».

Όποιο και αν είναι το Dress Code του παιδιού σας, urban cool, ιδιαίτερο και ενημερωμένο, μοντέρνο, εκκεντρικό, ακραίο, σπορ, smart casual, κλασσικό, μποέμ, κομψό ή σικ, θα το βρείτε εδώ, μέσα από το ιδιαίτερο γούστο και την επιλεκτική ματιά της Μαρίας. Επίσης, όλα τα ρούχα του 08 DRESS CODE συγκεντρώνουν τρία βασικά χαρακτηριστικά: δημιουργικότητα, πρακτικότητα και άψογη ποιότητα: «Ως ομάδα έχουμε επενδύσει πολύ χρόνο ψάχνοντας συλλογές όπου η υψηλή ποιότητα και τα φυσικά υλικά να συνδυάζονται απόλυτα με τη δημιουργικότητα, τον ιδιαίτερο σχεδιασμό, τα άψογα φινιρίσματα και τα τολμηρά γραφικά ενώ παράλληλα να είναι άνετα και κατάλληλα για ασταμάτητο τρέξιμo και παιχνίδι», σημειώνει η Μαρία και συνεχίζει: «Το 08 DRESS CODE αγαπά το περιβάλλον, γιαυτό και βρισκόμαστε σε διαρκή αναζήτηση για την επόμενη καλύτερη "πράσινη" μάρκα. Θέλουμε να καταρρίψουμε τον μύθο ότι το πράσινο και κομψό είναι ασυμβίβαστα. Αυτό το boutique κατάστημα στοχεύει να αποδείξει ότι τα φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα δεν είναι βαρετά και χωρίς στιλ και ότι τα κομψά προϊόντα δεν πρέπει να κοστίζουν τη γη (κυριολεκτικά και μεταφορικά). Τα παιδιά μας είναι τα πιο πολύτιμα όντα για μας και ως εκ τούτου θέλουμε να εξασφαλίσουμε την ασφαλέστερη και πιο υγιεινή επιλογή για αυτά. Ως γονέας θέλω το παιδί μου να φορά τα πιο cool t-shirt στην παιδική χαρά, αλλά κυρίως θέλω να ξέρω ότι είναι φιλικό για το δέρμα του και τον πλανήτη!».

Κλείσιμο



Οι περισσότερες μάρκες στο 08 DRESS CODE ξεχωρίζουν για τις συλλογές τους από οργανικό βαμβάκι υψηλής ποιότητας, τα εξαιρετικά απαλά υλικά και από τα φανταστικά prints που δεν είναι αποτέλεσμα χημικών επεξεργασιών. Πολλές από αυτές ακολουθούν διαδικασίες παραγωγής που δεν είναι μόνο οικολογικές αλλά και ηθικές, προωθώντας δίκαιες συνθήκες εργασίας όσων δουλεύουν στην παραγωγή τους και διαφόρους ηθικούς σκοπούς.

Οι αγορές σας αποστέλλονται το συντομότερο δυνατό στην πόρτα σας ή στον προορισμό που επιθυμείτε με υπηρεσία express courier σε ολόκληρη την Ελλάδα και το εξωτερικό κι αν δεν μείνετε ικανοποιημένοι από την αγορά σας το κατάστημα σας παρέχει δωρεάν επιστροφές και την δυνατότητα επιστροφής των χρημάτων σας! Επωφεληθείτε των εκτπώσεων που αυτή την περίοδο αγγίζουν έως και το 60% και χαρίστε στα παιδιά τα ρούχα των ονείρων τους...

Info: Showroom-Ελαιών 31-Νέα Κηφισιά & www.08dresscode.com
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης