Στεφανίδη: «Ούτε καν οι γονείς μου δεν ξέρουν πόσο δύσκολα περάσαμε τα τελευταία δύο χρόνια»

Στεφανίδη: «Ούτε καν οι γονείς μου δεν ξέρουν πόσο δύσκολα περάσαμε τα τελευταία δύο χρόνια»

Η σπουδαία Κατερίνα Στεφανίδη έκανε δηλώσεις... μέσα από την καρδιά της στην κάμερα της ΕΟΕ, μιλώντας για τις δυσκολίες που είχε να αντιμετωπίσει αλλά και την χαρά του επί κοντώ

steafnidi3
Την τελευταία διετία η Κατερίνα Στεφανίδη πέρασε τόσο δύσκολα, που ούτε καν οι γονείς δεν το γνωρίζουν, όπως αποκάλυψε σε δηλώσεις της στην κάμερα της ΕΟΕ. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του επί κοντώ μίλησε επίσης από καρδιάς για την μάχη της στο Τόκιο αλλά και την χαρά που θέλει να επιστρέψει στην καθημερινότητά της.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της ΕΟΕ:

«Δεν μπορώ να μην χαμογελάω. Παρόλο που το χρυσό μετάλλιο κρίθηκε σε ένα ύψος που το είχα και ήμουν έτοιμη, έδωσα τον πιο δύσκολο αγώνα της ζωής μου. Έκανα τρεις προσπάθειες στα 4,50, τρεις στα 4,70 και δύο στα 4,80. Φάνηκε πόσο το θέλαμε το μετάλλιο, κάναμε επιλογές που δεν έχουμε κάνει ποτέ. Πήγαμε σε μεγαλύτερα κοντάρια, μετά σε μικρότερα, είναι κάτι που δεν έχω κάνει ποτέ 20 χρόνια που αγωνίζομαι.Ήμουν η μόνη κοπέλα στον τελικό που έφτασε το φετινό της ρεκόρ και δείχνει ότι παρόλο που δεν φτάσαμε εκεί που περιμέναμε. Ήμουν προετοιμασμένη, όμως οι άλλες κοπέλες πέρασαν το 4,90. Μπορεί στην Ελλάδα οτιδήποτε άλλο εκτός από το χρυσό να ακούγεται αποτυχία και αυτό φέρνει διαφορετική αντιμετώπιση. Κοιτάς μέσα στον αγώνα να μην αποτύχεις από το να πετύχεις. Προσπαθούμε να το δούμε ως κάτι θετικό αυτό. Η πίεση έφυγε από πάνω και είναι άλλες οι αθλήτριες στα μετάλλια. Θέλουμε να πάμε πίσω 5-6 χρόνια όπου κάναμε επί κοντώ για να το ευχαριστηθούμε. Δεν το έχω μοιραστεί με πολύ κόσμο αλλά τα τελευταία δύο χρόνια έχουμε περάσει πολύ δύσκολα. Ούτε καν οι γονείς μου δεν το ξέρουν αυτό. Χαίρομαι όμως που ήρθαμε εδώ και παλέψαμε».


Πηγή:www.sport-fm.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Νύχτα αγωνίας για τις φωτιές στην Αττική - Εκκενώνονται Καπανδρίτι, Πολυδένδρι, Πευκόφυτο και οικισμός Ποντίων

Καιρός: Πέφτει η θερμοκρασία, ενισχύονται οι άνεμοι - Στο «κόκκινο» για πυρκαγιές η μισή Ελλάδα

Φωτιά στην Εύβοια: Νυχτερινή επιχείρηση με πλωτά για απεγκλωβισμό κατοίκων στην Αγία Άννα (Δείτε βίντεο)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK