Ολυμπιακοί Αγώνες: Χρυσή με Παγκόσμιο ρεκόρ η απίθανη Ρόχας στο τριπλούν

Ολυμπιακοί Αγώνες: Χρυσή με Παγκόσμιο ρεκόρ η απίθανη Ρόχας στο τριπλούν

Η απίθανη Γιουλιμάρ Ρόχας κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο τριπλούν Γυναικών, διαλύοντας το... στοιχειωμένο παγκόσμιο ρεκόρ της Ινέσα Κράβετς από το μακρινό 1995

ROXASS
Το χρυσό μετάλλιο ήταν στο λαιμό της. Η Γιουλιμάρ Ρόχας είχε ένα τελευταίο άλμα. Σε αυτές τις περιπτώσεις, ένας αθλητής πρέπει να δοκιμάσει για ένα νέο ρεκόρ. Αυτό των Ολυμπιακών Αγώνων ή το... Άγιο Δισκοπότηρο, το Παγκόσμιο Ρεκόρ!

Η αθλήτρια από το Βενεζουέλα έκανε και τα δύο! Το τελευταίο άλμα της μετρήθηκε στα 15.67, αφήνοντας πίσω της το ρεκόρ Αγώνων της Φρανσουά Εμπαγκό (15.39) από το 2008 και το Πεκίνο. Αλλά πιο σημαντική είναι η κατάρριψη του παγκοσμίου ρεκόρ της απίθανης Ινέσα Κράβετς από την Ουκρανία. Το 1995 στο Γκέτεμποργκ είχε σημειώσει 15.50. Ρεκόρ που παρέμενε για 26 ολόκληρα χρόνια.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cd86pvtzo80p-sf)


Η Ρόχας περιμένοντας την αναγγελία της επίσημης μέτρησης, γνώριζε ότι είχε σημειώσει κάτι εξαιρετικό. Όταν το έμαθε, επίσημα, άρχισε να χοροπηδάει. Και να γελάει, δίχως σταματημό!

Η αλήθεια είναι πως η Ρόχας το κυνήγησε και νωρίτερα, έχοντας μία προσπάθεια στα 15 μέτρα και 41 εκατοστά! Στη 2η θέση βρέθηκε η Πατρίτσια Μαμόνα (Πορτογαλία, 15.01) και την 3η η Άν Πλετέιρο (Ισπανία, 14.87).

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά στην Αχαΐα: 16 τραυματίες και 20 καμένα σπίτια – Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες

Καιρός: Με 44άρια κάνει ποδαρικό ο Αύγουστος - Δευτέρα και Τρίτη οι χειρότερες μέρες

Πόλεμος μέχρις εσχάτων για το όνομα των Καλλιστείων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ