Ζήσαμε το απόλυτο σκοτάδι κάτω από τη λεωφόρο Κηφισού

Ζήσαμε το απόλυτο σκοτάδι κάτω από τη λεωφόρο Κηφισού

Το Newsautο μπήκε μέσα στην κοίτη του Κηφισού, κάτω από την εθνική οδό. Ο Γιώργος Πατούλης μας ξεναγεί στο αμαξοστάσιο της Περιφέρειας Αττικής και αναλύει θέματα αυτοκινήτου και καθημερινότητας που αφορούν τη λεωφόρο Κηφισού.

230221125438_kifisos_Raptor_Saribal
Το «ποτάμι» της λεωφόρο Κηφισού είναι ένα… ποτάμι το οποίο ξεκινά από διάφορα σημεία της Βόρειας Αττικής και καταλήγει στο Δέλτα Φαλήρου. Σε αρκετά σημεία του συγκεκριμένου δρόμου διακρίνονται μέρη του ποταμού με πιο χαρακτηριστικό αυτό που βρίσκεται στο ύψος της περιοχής, Άγιος Ιωάννης Ρέντης.

Οι διερχόμενοι οδηγοί έχουν οπτική επαφή με το δρόμο ενώ όταν βρέχει το ύψος του νερού ανεβαίνει σημαντικά. Σε αυτό το σημείο η κοίτη είναι φανερή ενώ όσα ανεβαίνουμε προς τα βόρεια το ποτάμι καλύπτεται από το εθνικό οδικό δίκτυο.

Για πρώτη φορά και έχοντας πάρει την σχετική άδεια, κατεβαίνουμε στην κοίτη του ποταμού με αυτοκίνητα. Σκοπός μας ήταν να ανακαλύψουμε τι κρύβεται κάτω από την εθνική οδό και για να μπορέσουμε να φέρουμε σε πέρας την αποστολή αλλά και για θέματα ασφάλειας, χρησιμοποιήσαμε τρία Ford Ranger Raptor. Ήταν κάτι που δεν είχε συμβεί με οχήματα ποτέ στο παρελθόν και στο συγκεκριμένο σημείο, οπότε ξεκινήσαμε δειλά δειλά να εισβάλλουμε στο απόλυτο σκοτάδι και να καταγράφουμε αυτά που βλέπαμε και βιώναμε.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ