Ερχονται βαριά πρόστιμα σε μεταχειρισμένα ΙΧ

Ερχονται βαριά πρόστιμα σε μεταχειρισμένα ΙΧ

Ποια εισαγόμενα μεταχειρισμένα οχήματα αφορά ο έλεγχος – Ποια είναι τα πρόστιμα που προβλέπει η νομοθεσία σε περίπτωση διαπίστωσης πλαστών ή παραποιημένων εγγράφων ή στοιχείων.

Στιγμιοτυπο_οθονης_2022-12-30__7_29_58_πμ

Επαλήθευση των Πιστοποιητικών Συμμόρφωσης θα πραγματοποιήσει η αρμόδια Διεύθυνση του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών σε πάνω από 1.000 εισαγόμενα μεταχειρισμένα επιβατικά αλλά και επαγγελματικά οχήματα!

Ο λόγος του έκτακτου ελέγχου έχει να κάνει με το γεγονός ότι τον τελευταίο καιρό ακούγονται πάρα πολλά τόσο για πλαστά Πιστοποιητικά Συμμόρφωσης όσο και για Δελτία ΚΤΕΟ τα οποία κάποιοι επιτήδειοι προμηθεύονται από την εγχώρια αγορά έναντι 300 ευρώ και 200 ευρώ αντίστοιχα.

Ο έκτακτος έλεγχος στα εισαγόμενα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα και επαγγελματικά οχήματα από τις 7 έως και 10 Νοεμβρίου 2022 αφορά πάρα πολλές Διευθύνσεις Μεταφορών και Επικοινωνιών της χώρας και σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι κάποιο έγγραφο είναι πλαστό αμέσως κινούνται οι διαδικασίες επιβολής προστίμων και ανάκλησης της άδειας κυκλοφορίας του οχήματος!



ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ