Ιδού πότε πρέπει να έχετε υποχρεωτικά αλυσίδες στο αυτοκίνητο

Ιδού πότε πρέπει να έχετε υποχρεωτικά αλυσίδες στο αυτοκίνητο

Χάος και σύγχυση έχει προκληθεί σχετικά με το αν έχουν υποχρέωση οι οδηγοί να φέρουν στο πορτ-μπαγκάζ τους ή όχι αντιολισθητικές αλυσίδες.

Στιγμιοτυπο_2022-09-27__9_17_03_πμ

Το Newsauto.gr αποκαλύπτει ότι η υποχρέωση δεν υφίσταται καθ΄όλη τη διάρκεια της περιόδου Οκτωβρίου – Απριλίου στις περιοχές που δεν υπάρχει προειδοποίηση για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (χιόνια-πάγος).

Χάος έχει προκληθεί σχετικά με το αν έχουν υποχρέωση οι οδηγοί να φέρουν στο πορτ-μπαγκάζ τους ή όχι αντιολισθητικές αλυσίδες από τον Οκτώβριο μέχρι και τον Απρίλιο ή να έχουν τοποθετήσει χιονολάστιχα δημιουργώντας τεράστια σύγχυση στους κατόχους οχημάτων αλλά και στις εταιρείες ενοικιάσεων και leasing που διαθέτουν τεράστιους στόλους οχημάτων.

Όπως είναι εύκολο να αντιληφθεί κανείς είναι εξαιρετικά δύσκολο αλλά και πολύ δαπανηρό να αποκτήσουν όλοι οι ιδιοκτήτες ή χρήστες εταιρικών αυτοκινήτων ένα ζευγάρι αλυσίδων στο πορτ-μπαγκάζ τη στιγμή που δεν το χρειάζονται και βέβαια όταν οι καιρικές συνθήκες στις περιοχές που κινούνται έχουν υψηλές θερμοκρασίες.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK