Σάλος με τον Salt Bae που έπιασε την κούπα του Μουντιάλ: «Γιατί την αγγίζεις; Είναι για τους παίκτες, όχι για celebrities»

Σάλος με τον Salt Bae που έπιασε την κούπα του Μουντιάλ: «Γιατί την αγγίζεις; Είναι για τους παίκτες, όχι για celebrities»

Το γεγονός ότι το βαρύτιμο τρόπαιο βρέθηκε στα χέρια του γνωστού σεφ προκάλεσε πολλά ερωτηματικά

saltbae
Στον αγώνα του αιώνα, η Αργεντινή νίκησε 4-2 στα πέναλτι την δύο φορές πρωταθλήτρια Γαλλία στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 την Κυριακή (18/12). Ο αρχηγός της ομάδας Λιονέλ Μέσι έγινε ο πρώτος παίκτης της ομάδας που έπιασε στα χέρια του το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου και το σήκωσε στον ουρανό. Ωστόσο, υπήρχαν και κάποιοι άλλοι, οι οποίοι θέλησαν να αγγίξουν το τρόπαιο και να γίνουν μέρος της ιστορικής στιγμής.

Ένας από αυτούς ήταν ο Τούρκος σεφ Nusret Gokce, ευρύτερα γνωστός ως «Salt Bae», ο οποίος εξόργισε τους οπαδούς του ποδοσφαίρου, αφού παραβίασε τους εορτασμούς της Αργεντινής για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο στάδιο Lusail.
Ο διάσημος σεφ δημοσίευσε επίσης φωτογραφίες από τον εορτασμό στον λογαριασμό του στο Instagram, γεγονός που οδήγησε σε περαιτέρω δυσαρέσκεια τους οπαδούς. Στις φωτογραφίες, φαίνεται να κρατάει το τρόπαιο ολομόναχος, να ποζάρει με τους παίκτες της Αργεντινής και να δαγκώνει κάποια από τα μετάλλια των πρωταθλητών. Τον βλέπουμε μάλιστα να ενοχλεί τον Λιονέλ Μέσι για μια φωτογραφία, ωστόσο, ο παίκτης τον αγνόησε και συνέχισε να αγκαλιάζει τους συμπαίκτες του αντ' αυτού.

Το τρόπαιο, η αξία του οποίου εκτιμάται σε περίπου 20 εκατομμύρια ευρώ, είναι γνωστό ότι επιτρέπεται να το αγγίξουν λίγοι και εκλεκτοί. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της FIFA, «Το αυθεντικό τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου της FIFA μπορεί να αγγίξει και να κρατήσει μόνο μια πολύ επιλεγμένη ομάδα ανθρώπων, η οποία περιλαμβάνει πρώην νικητές του Παγκοσμίου Κυπέλλου της FIFA και αρχηγούς κρατών».

Κλείσιμο
Οι εικόνες άφησαν απογοητευμένους τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και πολλοί αναρωτήθηκαν γιατί του επετράπη να κρατάει το τρόπαιο και να τον αφήνουν να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο.

Ένας χρήστης ανέφερε: «Ο Salt Bae δεν θα έπρεπε να αγγίζει το κύπελλο. Δεν είσαι πρωταθλητής». Ένας άλλος σχολίασε: «Γιατί το κρατάς και γιατί είσαι στο γήπεδο; Δεν θα έπρεπε να είσαι εκεί. Αυτή η στιγμή ανήκει στους παίκτες που δούλεψαν σκληρά». Ένας τρίτος είπε: « Σταματάω να σε ακολουθώ. Δεν θα έπρεπε να είσαι στο γήπεδο και να αγγίξεις το τρόπαιο. Επιζητάς μόνο την προσοχή».


Πηγή: gazzetta.gr


Δείτε βίντεο: Σάλος με τον Salt Bae που έπιασε την κούπα - Μαριάνα και Φαμπιόλα γιόρτασαν τη νίκη με ένα φιλί
Σάλος με τον Salt Bae που έπιασε την κούπα  - Μαριάνα και Φαμπιόλα γιόρτασαν τη νίκη με ένα φιλί


Ειδήσεις σήμερα

«H ζωή μου όλη, πριν βρεθώ στη φυλακή» - Η Σλοβάκα απατεώνισσα μιλάει στο ΘΕΜΑ

Δύο αδερφές μαχαίρωσαν 16χρονη στο κέντρο της πλατείας Συντάγματος

O Τομ Κρουζ πηδάει στο κενό με μοτοσικλέτα στο «μεγαλύτερο stunt στην ιστορία του σινεμά»


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ