Αυτή την Κυριακή το Marie Claire Απριλίου είναι στο ΘΕΜΑ!

Αυτή την Κυριακή το Marie Claire Απριλίου είναι στο ΘΕΜΑ!

Με το Marie Claire Απριλίου που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή αποκλειστικά με το Θέμα.

clair_MAIN
Μένουμε σπίτι και φέρνουμε την άνοιξη με αφιέρωμα Maison, συνεντεύξεις, περιποίηση ομορφιάς και υπέροχη μόδα που μας ταξιδεύει..
Το τεύχος Απριλίου είναι ένα τεύχος γεμάτο ελπίδα και αισιοδοξία!

Thema200322 MC 23sec


Κλείσιμο
marie-claire-cover


Στο εξώφυλλο η δυναμική Emily Blunt, μια γυναίκα αληθινή έμπνευση που δεν άφησε το γεγονός ότι τραυλίζει να την εμποδίσει να κάνει τις επιλογές που ήθελε στη ζωή και να πρωταγωνιστεί σε ταινίες, όπως η Μαίρη Πόπινς επιστρέφει και Ένα Ήσυχο μέρος.

3_2


Στο χορταστικό τεύχος Απριλίου θα βρείτε θέματα που καλύπτουν διάφορες πτυχές της νέας καθημερινότητας, από οδηγίες για πρωτάρες στην κατ’ οίκον εργασία μέχρι παραινέσεις για το γεγονός ότι ο αρνητισμός σκοτώνει το γάμο/τη σχέση/τον έρωτα.

5


Η γοητευτική Φιλαρέτη Κομνηνού μοιράζεται την σοφία μιας συναρπαστικής και γεμάτης ζωής.

4marie-claire


Ο Βασίλης Μπισμπίκης, πρωταγωνιστής τη χρονιά που μας πέρασε όχι μόνο της θεατρικής, αλλά και την κινηματογραφικής Αθήνας, ξορκίζει τους φόβους του με τη δημιουργία.
Η Δωροθέα Μερκούρη μας ξεναγεί στην Ιταλία, εκεί που βρίσκεται η μισή μας καρδιά, μέσα από ένα ντοκιμαντέρ στα ελληνόφωνα χωριά και μαζί ονειρευόμαστε τη στιγμή που θα ξαναταξιδέψουμε εκεί..

Ο συγγραφέας Τζόναθαν Σάφραν Φόερ μας μιλά από τη Νέα Υόρκη για το πιο προσωπικό του βιβλίο, «Ιδού Εγώ», αλλά και το γεγονός ότι μεγαλώνει τους γιους του με γνώμονα να γίνουν άνθρωποι που νοιάζονται για τους γύρω τους.

Η μόδα παραμένει το δικό μας happy place σε πείσμα των ημερών: Διατηρούμε το στυλ μας με άνετα σύνολα και οργανώνουμε την γκαρνταρόμπα του αύριο.

6marie6
9marie9



Οι νέες τάσεις, οι ωραιότεροι συνδυασμοί υφών και χρωμάτων και τα χρηστικά ρούχα είναι εδώ για να μας κρατήσουν σε επαφή με την κανονικότητα.

1marie-cl
2marie-cl
7marie-cl
8marie-cl



Περισσότερος χρόνος στο σπίτι σημαίνει ότι έχουμε την πολυτέλεια να αφιερώσουμε το χρόνο που χρειάζεται στην επιδερμίδα και στα μαλλιά μας. Όλα τα τρικ και τα προϊόντα ενυδάτωσης είναι εδώ, ενώ καταρρίπτονται οι μύθοι γύρω από την περιποίηση των μαλλιών και επισημαίνονται οι αλήθειες. Το να είσαι όμορφη στο σπίτι δεν ήταν ποτέ τόσο ουσιαστικό, αφού βοηθά στην αναπτέρωση του ηθικού.

10marieclaire
11marieclaire


Ακόμα, στο τεύχος Απριλίου, το μεγάλο αφιέρωμα MAISON είναι γεμάτο από ιδέες που θα μας βοηθήσουν να κρατήσουμε το σπίτι μας όμορφο, καθαρό και τακτοποιημένο τώρα που το έχουμε περισσότερο ανάγκη. Αντλούμε έμπνευση από τη φύση, το βυθό της θάλασσας, τα ανθισμένα λιβάδια και -όπως πάντα- από την τέχνη. Μπαίνουμε σε σπίτια ανθρώπων που ταξιδεύουν και μπερδεύουν διαφορετικές κουλτούρες και αντικείμενα από διάφορες ιστορικές περιόδους και στη συνέχεια ανακαλύπτουμε και σας προτείνουμε αντίστοιχες λύσεις στο ρεπορτάζ της εγχώριας αγοράς.

12amrieapr
13marieapr



Αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ!
Marie Claire, μια γυναίκα με πάθος, εσύ!

Μην το χάσετε!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης