Οι λόγοι που επιβεβαιώνουν ότι η Φαίη Σκορδά δεν κόλλησε κορωνοϊό στην Ιταλία

Οι λόγοι που επιβεβαιώνουν ότι η Φαίη Σκορδά δεν κόλλησε κορωνοϊό στην Ιταλία

Πού βρέθηκε η παρουσιάστρια πριν νοσήσει.

fayskorda
Το βράδυ του Σαββάτου η Φαίη Σκορδά ανακοίνωσε ότι είναι θετική στον κορωνοϊό. “Μετά από πληροφορίες ότι άτομα από το περιβάλλον μου είχαν έρθει σε επαφή με ασθενείς,αποφάσισα,να κάνω την εξέταση τόσο εγώ, όσο και τα παιδιά μου. Τα παιδιά είναι αρνητικά, αλλά εγώ είμαι θετική. Οφείλω να το μοιραστώ δημόσια, όπως πρέπει να κάνουμε όλοι” έγραψε στον λογαριασμό της στο Instagram.

Και συμπλήρωσε: “Προς το παρόν είμαι εντελώς ασυμπτωματική. Παραμένω στο σπίτι, υπακούοντας στις οδηγίες των ειδικών. Εύχομαι περαστικά στους νοσούντες και υγεία για όλους ! Με πίστη και αισιοδοξία θα το ξεπεράσουμε και αυτό. #μένουμε_σπίτι”. Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 όχι μόνο ενημέρωσε για το καλό της δημόσιας υγείας για την κατάστασή της αλλά παραμένει και στο σπίτι της στη Βούλα όπως ορίζουν οι ειδικοί.

 
Κάτι που δείχνει την υπεύθυνη συμπεριφορά της απέναντι σε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα όπως είναι η πανδημία του κορωνοϊού. Δεν ήταν βέβαια λίγοι αυτοί που έσπευσαν να την κατηγορήσουν για το πρόσφατο ταξίδι της στην Ιταλία.

Διαβάστε περισότερα στο marieclaire.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης