4 λόγοι που οι άνδρες αισθάνονται ότι μισούν τις γυναίκες τους

4 λόγοι που οι άνδρες αισθάνονται ότι μισούν τις γυναίκες τους

Πώς να τους νικήσετε.

4logoi
Ένας γάμος υποτίθεται ότι κρατά για πάντα. Αυτό άλλωστε λένε όλες οι προπόσεις στη γαμήλια τελετή, τα ερωτικά τραγούδια και οι ρομαντικές ταινίες. Αν αναλογιστούμε και το γεγονός ότι το προσδόκιμο ζωής έχει ανέβει, τότε αυτό το "για πάντα" έχει ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια. Υπάρχει όμως κάτι που δεν περνάει από το μυαλό σου την ημέρα που φτάνεις ντυμένη νυφούλα στην εκκλησία για να παντρευτείς τον άνδρα της ζωής σου: σε 20, 30 ή 40 χρόνια δεν θα νιώθεις το ίδιο. Αντίστοιχα κι εκείνος.

Ακόμα και οι πιο ευτυχισμένοι ή υγιείς γάμοι χρειάζονται αρκετή δουλειά για να παραμείνουν έτσι. Τι γίνεται όμως όταν ο σύζυγος σου, μετά από αρκετά χρόνια γάμου, αισθάνεται ότι σε μισεί; Δεν μιλάμε για αυτό το τοξικό μίσος που οδηγεί σε απεχθή εγκλήματα πάθους ή σε επεισόδιο του Πάνου Κοκκινόπουλου αλλά για μια έντονη δυσαρέσκεια Αυτή που τον κάνει να προσπαθεί μετά βίας να θυμηθεί πότε ήταν η τελευταία φορά που ευχαριστήθηκε την παρέα σου και τον οδηγεί στο να κάνει σκέψεις απιστίας ή ακόμα και διαζυγίου.

Υπάρχουν λόγοι που οι άνδρες νιώθουν έτσι- παρακάτω σου έχουμε τους 4 πιο σημαντικούς- αλλά και τρόποι για να τους  καταπολεμήσεις και να σώσεις το γάμο σου.

Είναι φυσιολογικό ένας άνδρας να “μισεί” τη γυναίκα του

Κλείσιμο
Σε κάθε πολυετή σχέση μπορεί να υπάρξει χώρος για μνησικακία, πληγωμένα αισθήματα, θυμό και απογοητεύσεις. Αυτό μπορεί να έχει μεγαλύτερη ισχύ για τα ζευγάρια μέσης ηλικίας που έχουν προσπαθήσει να κατακτήσουν όλα αυτά που παραδοσιακά έχουν οι γάμοι: παιδιά, καριέρα και σπίτι με απαιτήσεις. Είναι εύκολο να ξεχάσεις ότι ο ρομαντισμός στη σχέση χρειάζεται επίσης προσπάθεια αλλιώς εξαφανίζεται. Είναι ακριβώς όπως όταν εγκαταλείψεις ένα σπίτι για καιρό θα καταλήξει βρώμικο και αραχνιασμένο. Ένας γάμος που δεν έχει κατανόηση και φροντίδα θα αντιμετωπίσει σκοτεινές περιόδους.


Διαβάστε στο marieclaire.gr όλους τους λόγους 


Διαβάστε επίσης

Η Angelina Jolie αποκάλυψε ότι δύο κόρες της υποβλήθηκαν σε χειρουργικές επεμβάσεις


Αυτοί οι συνδυασμοί ζωδίων συνεχίζουν να κάνουν σεξ μετά το χωρισμό

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης