Η H&M συνεργάζεται με την P.EΝation για τη δημιουργία γυναικείας, πιο βιώσιμης athleisure συλλογής

Η H&M συνεργάζεται με την P.EΝation για τη δημιουργία γυναικείας, πιο βιώσιμης athleisure συλλογής

Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Η&Μ που διαθέτουν τμήμα Sport, καθώς και online στο hm.com, από τις 5 Μαρτίου.

1151_Fullpage_7_ForPress-Highres
ΗH&M ανακοίνωσε τη δημιουργία μιας limited edition athleisure συλλογής με πιο βιώσιμα υλικά σε συνεργασία με την P.ENation. Το αυστραλιανό brand με έδρα το Σύδνεϋ ξεχωρίζει για τις πολύπλευρες, fashion-forward αθλητικές του συλλογές, σχεδιασμένες για τη γυναίκα του σήμερα που ζει σε γρήγορους ρυθμούς. Η συλλογή P.ENation x H&M περιλαμβάνει ρούχα, μαγιό, εσώρουχα και αξεσουάρ, όλα σχεδιασμένα από την εσωτερική ομάδα σχεδίασης της Η&Μ.Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Η&Μ που διαθέτουν τμήμα Sport, καθώς και online στο hm.com, από τις 5 Μαρτίου.

Κολάν που κολακεύουν τη σιλουέτα, ποδηλατικά σορτς, αθλητικές κάλτσες και τσαντάκια μέσης – όλα μπορούν να συνδυαστούν με οποιοδήποτε κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπαςτου σήμερα. Αυτό που κάνει τη συνεργασίαP.ENationxH&M τόσο ξεχωριστή είναι ο συνδυασμός της athleisure αισθητικής με την έμφαση που δίνεται στο εξαιρετικό design.

Διαβάστε περισσότερα στο marieclaire.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης