Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Kέιτ από επίσκεψη σε σχολείο (βίντεο)

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Kέιτ από επίσκεψη σε σχολείο (βίντεο)

Συνομίλησαν για την ψυχική υγεία.

WILLIAMSCHOOLMAIN
Oπρίγκιπας William συνεχίζει το έργο του για την ανάδειξη των προβλημάτων και την προσπάθεια βελτίωσης της ψυχικής υγείας των νέων – και δείχνει ότι ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να προκύψει από μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 
Ο πρίγκιπας της Ουαλίας, τη στιγμή που η σύζυγός του συνεχίζει τη θεραπεία της για τον καρκίνο, επισκέφθηκε ένα σχολείο που του είχε τραβήξει την προσοχή για τις βραβευμένες πρωτοβουλίες των μαθητών του. Για την ακρίβεια βρέθηκε στο Μπέρμιγχαμ στις 25 Απριλίου και το St. Michael’s Church of England High School στο Sandwell.

 Το σχολείο κέρδισε την προσοχή των royal μετά την επιστολή του 12χρονου Freddie Hadley προς τον πρίγκιπα William και την πριγκίπισσα Kate, η οποία κοινοποιήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας τον Οκτώβριο του 2023.

Κλείσιμο
Ο Freddie προσκάλεσε το ζευγάρι στην έναρξη της εκστρατείας #AmIManlyEnough της σχολικής του ομάδας, γράφοντας: «Μέσα από τη δουλειά μας, ανακαλύψαμε ότι η αυτοκτονία είναι η μεγαλύτερη αιτία θανάτου σε νεαρούς άνδρες και αυτό δεν θα αλλάξει μέχρι οι άνθρωποι να ξεκινήσουν τη συζήτηση».

 
Ο πρίγκιπας William απάντησε προσωπικά στην επιστολή στο Χ (πρώην Twitter) γράφοντας: «Καλησπέρα Freddie, λυπάμαι πολύ που η Katherine και εγώ δεν μπορούμε να είμαστε μαζί σου και με τους υπόλοιπους μαθητές στο St Michael’s σήμερα. Η κατά μέτωπο αντιμετώπιση των προκλήσεων και του στίγματος της ψυχικής υγείας είναι τόσο σημαντική, παρακαλώ συνεχίστε αυτό το σημαντικό έργο».

Διαβάστε περισσότερα στο marieclaire.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης