Τρεις καθημερινές τσάντες που φέρνουν την άνοιξη στη ντουλάπα μας

Τρεις καθημερινές τσάντες που φέρνουν την άνοιξη στη ντουλάπα μας

Τα χρωματιστά μοντέλα της Pinko απογειώνουν τα σύνολά μας.
 

tsantes
Ητσάντα είναι το αξεσουάρ που διαφοροποιεί το καθημερινό μας ντύσιμο, ολοκληρώνοντας την κάθε εμφάνισή μας και κάνοντάς την να ξεχωρίζει.

 
Η ανανέωση της ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας μας έχει ήδη ξεκινήσει και τα αξεσουάρ παίζουν κεντρικό ρόλο σε αυτήν. Ήρθε λοιπόν η ώρα να κάνουμε ένα δώρο στον εαυτό μας, ένα αξεσουάρ που μας αξίζει και του αξίζουμε: Με ξεχωριστό χαρακτήρα, ανοιξιάτικο flair, πρακτικότητα και φινέτσα, που θα δώσει μία ιδιαίτερη πινελιά στα σύνολά μας και που αποτελεί προσιτή επένδυση χάρη στην υψηλή του ποιότητα και το εκλεπτυσμένο design του.

 
Κλείσιμο
H συλλογή από τσάντες της Pinko για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024 περιλαμβάνει σχέδια για κάθε γούστο, σε ποικιλία χρωμάτων, υφών και στιλ. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην εντοπίσουμε κάποιο μοντέλο που να ταιριάζει στις πρωινές, απογευματινές και βραδινές μας εμφανίσεις – μάλιστα κάποια από αυτά είναι κομμάτια – πασπαρτού που μπορούν να φορεθούν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Ιδιαίτερη σημασία δίνουμε στην προσεκτικά επιλεγμένη παλέτα της Pinko, που περιλαμβάνει από ουδέτερους τόνους μέχρι έντονο κίτρινο. Η σημασία του χρώματος στα καθημερινά μας look, ειδικά την άνοιξη, είναι καθοριστική. Μία τσάντα με ιδιαίτερο χρώμα φτιάχνει όλη μας την εμφάνιση. Και όταν μιλάμε για τα δερμάτινα αξεσουάρ της Pinko, τότε είναι βέβαιο πως θα τραβήξουμε τα βλέμματα, ακόμα κι αν φοράμε τα πιο απλά μας ρούχα. Ένα από τα στοιχεία που κάνουν το brand να διαφέρει σημαντικά είναι και η εμμονή με τις λεπτομέρειες, όπως μία αλυσίδα που βάφεται στο χρώμα του δέρματος, μία αγκράφα σε σχήμα καρδιάς ή ένα χαριτωμένο τελείωμα σε μορφή πάνινου καλωδίου. Μικρά πράγματα, ισοδυναμούν όμως με μεγάλες εντυπώσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο marieclaire.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης