Η Άδα Σταματάτου (Η ζωή μου με τον Γιάννη) στο Marie Claire: «Στη γιορτή του νηπιαγωγείου ο γιος μου κοπανιόταν στο πάτωμα»

Η Άδα Σταματάτου (Η ζωή μου με τον Γιάννη) στο Marie Claire: «Στη γιορτή του νηπιαγωγείου ο γιος μου κοπανιόταν στο πάτωμα»

Δημιουργός της σελίδας με τους εκατοντάδες χιλιάδες ακόλουθους όπου μοιράζεται την καθημερινότητά της με τον ενήλικα αυτιστικό γιο της, μιλάει στο Marie Claire λίγο πριν από τον 3ο αγώνα δρόμου Race for Autism GR, που διοργανώνει την Κυριακή 31/03 στη Βουλιαγμένη.

main
Έχουμε δώσει ραντεβού στο σπίτι της. Φτάνω λίγο νωρίτερα, καθώς αντιλαμβάνομαι ότι κάθε λεπτό από τον χρόνο της είναι πολύτιμο και δεν θα ήθελα να χρησιμοποιήσω ούτε ένα παραπάνω από όσα έχει υπολογίσει για τη συνέντευξή μας. Καθώς με υποδέχεται απολογείται γιατί δεν πρόλαβε να ετοιμαστεί για τη φωτογράφιση, είναι ωστόσο απόλυτα κατανοητό, αφού κατάφερε να τη στριμώξει στο μοναδικό κενό μέσα στην ημέρα της, ανάμεσα στην πρωινή πολύωρη προπόνησή της για τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στις 15 Απριλίου, και την υποδοχή του γιου της, Γιάννη, ο οποίος επιστρέφει κάθε μεσημέρι με το σχολικό λεωφορείο. Μαζί με την Άδα με υποδέχεται και η γατούλα τους, μια μακρύτριχη, ιδανική συντροφιά για τον Γιάννη, ο οποίος «δεν μπορεί τα σκυλιά, είναι πιο αγαπησιάρικα, έρχονται και σε γλείφουν, γαβγίζουν και κλείνει τα αυτιά του, ενώ οι γάτες του αρέσουν περισσότερο – οι μαλλιαρές όπως αυτή και αισθητηριακά, απολαμβάνει να χώνει τα χέρια του στο τρίχωμά της».

Διαβάστε τη συνέχεια στο marieclaire.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης