Η Κερασίνα της Μάγισσας μιλά στο Marie Claire: «Η γενιά μου απέχει πολύ από στερεοτυπικές απόψεις»

Η Κερασίνα της Μάγισσας μιλά στο Marie Claire: «Η γενιά μου απέχει πολύ από στερεοτυπικές απόψεις»

Η Ντένια Ψύλλια για τη θέση της γυναίκας και το ρόλο που παίζει η οικογένεια στη διαμόρφωση αντιλήψεων σε σχέση με τα φύλλα σήμερα και στο παρελθόν.

psilliantenia
Δεν είχε συμπληρώσει καλά-καλά τα είκοσι όταν έκανε το ντεμπούτο της ως ηθοποιός στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο. Μεσολάβησαν μερικές παραστάσεις και τηλεοπτικές σειρές και το χειμώνα που μόλις τελείωσε, η εικοσιπεντάχρονη πλέον Ντένια Ψύλλια, βρέθηκε να υποδύεται μία πολύ ενδιαφέρουσα ηρωίδα στην υπερπαραγωγή της χρονιάς στον Ant1. 

Η ηρωίδα που υποδύεστε στη «Μάγισσα» είναι μία πολύ δυναμική νέα γυναίκα παρόλο που ζει στο ανδροκρατούμενο περιβάλλον της εποχής. Τι θαυμάζεις στην Κερασίνα; (Τσέρρυ!, σύμφωνα με το φανατικό κοινό στο twitter).

 
Η Κερασίνα εισβάλει «αλώβητη» σε ένα περιβάλλον όπου δε γνωρίζει κανέναν.  Η δυναμική της εξωτερικεύεται στο τέλος, όταν αποφασίζει να αντιδράσει αντί να καταπιεί αυτό που της συμβαίνει και να μην το αφήσει να την δηλητηριάσει, κάτι που σπάνια θα έπραττε μια γυναίκα της τότε εποχής, εξαιτίας του φόβου της.  Θαυμάζω το τσαγανό της, καθώς παραμερίζει πιθανές συνέπειες και ρισκάρει για την ευτυχία της. (Βρίσκω τρομερά γλυκό το ότι με λένε cherry. Το κεράσι πλέον δεν είναι μόνο ένα φρούτο για μένα).

Κλείσιμο
Αν μπορούσατε να δώσετε μία συμβουλή στην ηρωίδα σας, τι θα της λέγατε;
 
Αν έμενε άπραγη, η συμβουλή που θα της έδινα θα ήτανε να φύγει από τον Πύργο. Λειτούργησε όμως, όπως ακριβώς θα έπρεπε, επομένως μόνο μπράβο θα της έλεγα.

Διαβάστε περισσότερα στο marieclaire.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης