Νάνσυ Μπούκλη: Η νεαρή ηθοποιός από τον Πύργο μας μιλά για την παράσταση που συμμετέχει στο Υπόγειο του Κουν

Νάνσυ Μπούκλη: Η νεαρή ηθοποιός από τον Πύργο μας μιλά για την παράσταση που συμμετέχει στο Υπόγειο του Κουν

Η ηθοποιός μάς μίλησε για την θεατρική παράσταση που συμμετέχει φέτος, την μανία του καταναλωτισμού, το άγχος, το χιούμορ και τα επαγγελματικά της όνειρα.

boukli
Ένας πρώην καθηγητής αγγλικής φιλολογίας που έγινε πωλητής για να βγάζει περισσότερα χρήματα. Μία γυναίκα, που παθαίνει νευρικό κλονισμό εξαιτίας του εθισμού της στην υπερκατανάλωση. Ένας γάμος που καταρρέει υπό το βάρος των χρεών και μια σχέση που οδηγείται στον αφανισμό με τραγικές συνέπειες.
 
Δυο γονείς, που ο θρήνος για την κόρη τους και η συνειδητοποίηση τους για την εμπορευματοποίηση του θανάτου, τους οδηγεί στον βανδαλισμό. Μια επιτυχημένη μάνατζερ που έχει αντικαταστήσει την πίστη της στον Θεό με την παραδοχή της αξίας του θαυμαστού κόσμου του χρήματος και τέλος ένα στέλεχος σε πολυεθνική, που στην αρχή μιας ερωτικής ιστορίας ανακαλύπτει ένα φριχτό μυστικό.
 
Κλείσιμο
Όλοι οι παραπάνω είναι οι πρωταγωνιστές της παράστασης “Love & Money”, η οποία ανεβαίνει φέτος στο Υπόγειο του Θεάτρου Τέχνης, σε σκηνοθεσία Σοφίας Μαραθάκη.

Ένα έργο που εστιάζει στις ανθρώπινες σχέσεις και το πώς αυτές επηρεάζονται από το χρήμα και τον καταναλωτισμό. Το κείμενο του Βρετανού Dennis Kelly αναφέρεται στη σύγχρονη ζωή, στον κοινωνικό κανιβαλισμό, στην εξαφάνιση του υποκειμένου μέσα στα στερεότυπα της τηλεόρασης και του διαδικτύου.
 
Μια τραγική φάρσα που τη συνθέτουν τα ψώνια, η αυτοχειρία, τα χρέη, το φλερτ μέσω διαδικτύου και ο επαγγελματικός αριβισμός.

Ο συγγραφέας αποτυπώνει τον ανελέητο ρυθμό ζωής στον δυτικό κόσμο και «αποδομεί με καυστικό τρόπο την υπερκαταναλωτική κοινωνία και τους ανθρώπους που ζουν σε αυτή φέρνοντάς τους σε αντιπαράθεση με την έλλειψη ευτυχίας και αγάπης», όπως μας είπε η Νάνσυ Μπούκλη, μία εκ των πρωταγωνιστριών της παράστασης.

Γεννημένη στον Πύργο, έδειχνε από μικρή πως θα ασχοληθεί με την υποκριτική. Έχοντας παρακολουθήσει κινηματογραφικά σεμινάρια σκηνοθεσίας, λήψης και μοντάζ μέχρι να ενηλικιωθεί, η Νάνσυ Μπούκλη, αποφοίτησε με άριστα από την Ανώτερη Ιδιωτική Σχολή Δραματικής Τέχνης «Δήλος», έχει διαγράψει μια πολύ ενδιαφέρουσα πορεία μέχρι τώρα στο θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Έχει ασχοληθεί και με τη σκηνοθεσία, αλλά δεν ξεχωρίζει κάποιον χώρο στην καρδιά της. Θέλει μόνο να κάνει όμορφες δουλειές με όμορφους ανθρώπους.

Διαβάστε περισσότερα στο marieclaire.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης