Εποχή του Σκορπιού 2023: Πώς θα κυλήσει για όλα τα ζώδια και ποια επηρεάζει περισσότερο

Εποχή του Σκορπιού 2023: Πώς θα κυλήσει για όλα τα ζώδια και ποια επηρεάζει περισσότερο

Προμηνύεται παθιασμένη, σέξι και συναισθηματική.

womanautumn
Είτε τη θεωρείτε ως μια απολαυστικά ρομαντική εποχή, που σας δίνει την ευκαιρία να χουχουλιάσετε με ροφήματα σε γεύση κολοκύθας είτε την έχετε στο μυαλό σας ως την έναρξη του χειμώνα, το μόνο σίγουρο είναι ότι η εποχή του Σκορπιού καθιστά σαφές ότι το φθινόπωρο βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Αλλά η στιγμή του Ήλιου στον Σκορπιό δεν έχει να κάνει μόνο με τις αγαπημένες σας σειρές στο Netflix, που τις παρακολουθείτε από τον καναπέ σας. Είναι, επίσης, μια στιγμή που έχει σκοπό να σας βοηθήσει να μετρήσετε τη «θερμοκρασία» των πιο στενών δεσμών σας, να αγκαλιάσετε τη μεταμόρφωση (ακόμη και όταν σας τρομάζει) και να επιπλεύσετε στα βαθιά των πιο σύνθετων και έντονων συναισθημάτων σας.

 
Η παραμονή του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού πραγματοποιείται κάθε χρόνο περίπου από τις 22-23 Οκτωβρίου έως τις 21-22 Νοεμβρίου.

Η φετινή εποχή του Σκορπιού θα μας «χτυπήσει» σε όλα τα επίπεδα, αλλά κυρίως, στη λαχτάρα μας να βρεθούμε κοντά και συναισθηματικά με τους δικούς μας ανθρώπους. Θέλουμε να φτάσουμε στην καρδιά των γεγονότων, αλλά κυρίως στο κέντρο του τι νιώθουν οι άλλοι. Αγνοούμε τις επιφανειακές συζητήσεις και ψάχνουμε τις βαθιές και ουσιαστικές κουβέντες. Και, αφού μιλάμε για Σκορπιό, αυτή η επιθυμία για βαθιά σύνδεση επεκτείνεται και στην ερωτική μας ζωή. Ετοιμαστείτε για παθιασμένες ερωτικές στιγμές, αλλά και σοβαρά βήματα για την εξέλιξη της σχέσης σας.

Διαβάστε περισσότερα στο marieclaire.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης