Μαθήματα στυλ από το Leonardo DiCaprio με αφορμή τα γενέθλιά του

Μαθήματα στυλ από το Leonardo DiCaprio με αφορμή τα γενέθλιά του

Πόσο γίνεται ο αστέρας του Hollywood;

dicaprio1

Ο ηθοποιός που αγαπήθηκε στα 90s για τον ρόλο του “Jack” στην ταινία “Τhe Titanic” γιορτάζει σήμερα τα 47α γενέθλιά του. Ο λόγος για τον Leonardo DiCaprio έναν από τους πιο σπουδαίους και γνωστούς ηθοποιούς της γενιάς του. Η κινηματογραφική του καριέρα μετράει πλήθος σπουδαίων πρωταγωνιστικών ρόλων σε μεγάλες επιτυχίες από το θρίλερ “Shutter island” μέχρι το δράμα εποχής “The Great Gatsby” αλλά και την περιπέτεια “The Revenant”, που του χάρισε το Όσκαρ Α΄ Aνδρικού Ρόλου.

Μετά την τελευταία του ερμηνεία στην πολυβραβευμένη ταινία του Quentin Tarantino “Once Upon a Time… in Hollywood “ ακολουθεί ο πρώτος villain ρόλος του γνωστού ζεν πρεμιέ, στη ταινία “Jim Jones” που σκηνοθετεί ο ίδιος. Η ταινία θα είναι βασισμένη στη ζωή ενός από τους πιο επικίνδυνους ηγέτες της δεκαετίας του 70′ που οδήγησε στον θάνατο 918 άτομα.

Ο μεγάλος αστέρας του αμερικανικού κινηματογράφου συγκαταλέγεται αδιαμφισβήτητα στα μεγαλύτερα style-icon των 90s με μοναδικές cult εμφανίσεις που συνεχίζουν να μας εμπνέουν μέχρι σήμερα. Διαβάστε και δείτε περισσότερα στο marieclaire.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης