Τρεις λόγοι για να επιλέξεις το νέο κατάστημα IKEA στον Πειραιά για τα ψώνια σου

Τρεις λόγοι για να επιλέξεις το νέο κατάστημα IKEA στον Πειραιά για τα ψώνια σου

Ένα κατάστημα «νέας γενιάς» στο κέντρο της πόλης.

ikea
Πολλά πράγματα μάς έχουν λείψει τον τελευταίο χρόνο. Αγκαλιές, φιλιά, στιγμές με τους αγαπημένους μας, ανέμελες βόλτες σε πλατείες, πάρκα, καταστήματα.

Τους τελευταίους μήνες κέντρο της ζωής μας έγινε το σπίτι μας. Οι περισσότεροι από εμάς εργαζόμαστε, χαλαρώνουμε και διασκεδάζουμε στο σπίτι, γι’ αυτό και πλέον επενδύουμε περισσότερο στην αναβάθμιση και τη βελτίωσή του. Αναζητούμε αντικείμενα, έπιπλα και προϊόντα που θα το ανανεώσουν και θα κάνουν καλύτερη την καθημερινότητά μας.

Πριν ξεσπάσει η πανδημία του κορωνοϊού μία από τις αγαπημένες βόλτες των περισσοτέρων ήταν ένα Σάββατο πρωί στα IKEA. Εκεί μπορούσαμε να βρούμε κάθε τι που αναζητούσαμε και να ανακαλύψουμε νέες προτάσεις διακόσμησης. Σε κάθε σπίτι, άλλωστε, υπάρχει τουλάχιστον ένα προϊόν ΙΚΕΑ. Είτε μιλάμε για κάτι μεγάλο, όπως ο καναπές ή η κρεβατοκάμαρα είτε για κάτι πιο μικρό όπως ένα μαξιλάρι ή ένα κεράκι.
 
Πλέον, αυτή η μοναδική εμπειρία είναι ένα βήμα πιο κοντά και πολύ περισσότερο ολοκληρωμένη. Η ΙΚΕΑ καλωσορίζει στο δίκτυό της τα καταστήματα «νέας γενιάς» με πρώτη στάση στον Πειραιά και προσφέρει μοναδικές εμπειρίες στον καταναλωτή, σεβόμενο το περιβάλλον και τις απαιτήσεις της νέας εποχής.

Διαβάστε περισσότερα στο marieclaire.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης