Νεαρή γυναίκα έφτιαξε μηχανή που προσφέρει δωρεάν προϊόντα περιόδου

Νεαρή γυναίκα έφτιαξε μηχανή που προσφέρει δωρεάν προϊόντα περιόδου

Το ζήτημα των τιμών και της φορολόγησης στα προϊόντα περιόδου απασχολεί εδώ και πολύ καιρό τις γυναίκες παγκοσμίως, αφού αυτά φορολογούνται ως είδη πολυτελείας και όχι πρώτης ανάγκης.

περιοδ2
ΗChelsea VonChaz είχε περίοδο όταν εντελώς ξαφνικά σκέφτηκε κάτι που θα την οδηγούσε να αφιερώσει τη ζωή της σε έναν σκοπό.

Εκείνο τον καιρό εργαζόταν ως στιλίστρια για μεγάλα show μόδας στο Χόλιγουντ. Καθώς ταξίδευε από πόλη σε πόλη για να οργανώσει αυτά τα shows είδε μία άστεγη γυναίκα να αιμορραγεί, λόγω περιόδου, χωρίς να έχει κάποιο προϊόν για να βοηθήσει τον εαυτό της.

«Ένιωσα σαν να μην τη σεβόταν κανείς και μετά σκεφτόμουν πως δεν δίνουμε σημασία σε εκείνους που μας κάνουν να νιώθουμε άβολα ή χαλούν την ωραία εικόνα που έχουμε στο μυαλό μας», είπε η νεαρή γυναίκα σε συνέντευξή της. «Η έκθεση αυτής της γυναίκας και η αδιαφορία μας με έκανε να θυμώσω πολύ». Η ίδια παραδέχτηκε πως έπειτα από αρκετά χρόνια εργασίας, αναζητούσε έναν μεγαλύτερο σκοπό στη ζωή της. Όταν είδε αυτή την γυναίκα, κατάλαβε ποιος ήταν αυτός.

Διαβάστε περισσότερα στο marieclaire.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης