Θέλετε να εξαφανίσετε την κυτταρίτιδα; Κι όμως γίνεται!

Θέλετε να εξαφανίσετε την κυτταρίτιδα; Κι όμως γίνεται!

Μοιραζόμαστε όλα τα tips & tricks που θα φρενάρουν την δημιουργία της όψης φλοιού πορτοκαλιού, για ορατά πιο φρέσκια και ανανεωμένη όψη της επιδερμίδας.

210414144417_exof
Η κυτταρίτιδα δεν κάνει διακρίσεις. Μπορεί να εμφανιστεί στην κάθε μία από εμάς, ανεξαρτήτως ηλικίας, ύψους ή βάρους. Γίνεται αισθητή κυρίως στα σημεία του σώματος που αποθηκεύεται λίπος και δεν έχει αρκετούς μύες, όπως για παράδειγμα στους γλουτούς και τους μηρούς.

Μαγική συνταγή για να την εξαφανίσετε δεν υπάρχει, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα για να βελτιώσετε τα “αδύναμα” σημεία. Ειδικά αυτή την περίοδο που η καραντίνα καλά κρατεί και ο χρόνος μέσα στο σπίτι έχει αυξηθεί, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις ελεύθερες ώρες για τη βελτίωση του σώματός σας.
 
Είναι εξαιρετικά σημαντικό να μην ακολουθείτε ταχύρρυθμες αγωγές και βήματα, τα οποία μόλις σταματήσετε θα επιστρέψετε στην αρχική κατάσταση του δέρματός σας. Υπάρχουν τρεις βασικοί κανόνες που θα σας βοηθήσουν να δείτε μόνιμη βελτίωση στη διάθεση αλλά και στο κορμί σας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο marieclaire.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης