20 ταινίες πορνό με υπέροχη πλοκή και καλύτερο σεξ

20 ταινίες πορνό με υπέροχη πλοκή και καλύτερο σεξ

Αξίζουμε τα καλύτερα στις ιδιωτικές μας στιγμές (και όχι μόνο) 

210410014731_MV5BMWRmYjE0MTItYzZjYy00MzhmLWI1OWMtNWZlZTJhMDQyYTU5XkEyXkFqcGdeQXVyMTE4MDg3NTIz__V1_-1536x855
Οι ταινίες πορνό είναι μια φυσιολογική δραστηριότητα για πολλές γυναίκες. Ωστόσο, οι περισσότερες δεν δίνουν έμφαση στην πλοκή. Γιατί πρέπει να θυσιάσεις ένα καλό story για ένα υπέροχο σεξ, ενώ μπορείς να έχεις και τα δύο; Οι καλύτερες και πιο συναρπαστικές ταινίες πορνό είναι συχνά αυτές που περιλαμβάνουν δράμα και σχέσεις. Βέβαια κατανοούμε πως μερικές φορές μπορεί να είναι δύσκολο να βρεθούν. Σε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε, έχουμε συγκεντρώσει τις 20 καλύτερες ταινίες πορνό – με ηθικά πρότυπα, φεμινιστικές αξίες, όμορφη κινηματογραφία και καλή μουσική. Ναι, υπάρχουν τέτοια “διαμάντια” στη πορνοβιομηχανία.

Emmanuelle

Αυτό το γαλλικό δράμα του 1974 ήταν στην πραγματικότητα από τις πρώτες ταινίες πορνό και βασίζεται στο ερωτικό μυθιστόρημα Emmanuelle, το οποίο κυκλοφόρησε το 1967. Η πλοκή ακολουθεί μια νεαρή γυναίκα με την ονομασία Emmanuelle που ζει με τον σύζυγό και διπλωμάτη στην Μπανγκόκ και ενώ βρίσκεται στο εξωτερικό, η ηρωίδα ξεκινά ένα ταξίδι σεξουαλικής ανακάλυψης.

Sensational Janine

Αυτή η ταινία έχει λίγο από τα πάντα. Επίσης είναι γνωστή με τον γερμανικό τίτλο, Josefine Mutzenbacher … wie sie wirklich war – 1. Teil – καταλαβαίνουμε πολύ καλά για άλλαξε ο τίτλος. Αυτή η ταινία έχει στην πραγματικότητα λογοτεχνικές ρίζες. Βασίζεται σε ένα μυθιστόρημα που ονομάζεται Josephine Mutzenbacher, το οποίο επικεντρώνεται στη ζωή μιας πόρνης από τη Βιέννη.

Blue Movie

Η ταινία Blue Movie του Andy Warhol ήταν η πρώτη ταινία πόρνο στις Η.Π.Α που απεικονίζει άσεμνο σεξ με μια πιο θεατρική ματιά. Ήταν μπροστά από την εποχή της, ομολογουμένως!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης