Μπείτε στο διαγωνισμό του Marie Claire γιορτάστε τις επιτυχίες σας με τη Moët & Chandon

Μπείτε στο διαγωνισμό του Marie Claire γιορτάστε τις επιτυχίες σας με τη Moët & Chandon

Κάθε δευτερόλεπτο κρύβει μια εμπειρία – και αντίστοιχα, κάθε εμπειρία κρύβει μια ευκαιρία να ζήσουμε ένα αξέχαστο #moetmoment!

201008173401_unnamed-8-1950x1863
Το αίσθημα χαράς και υπερηφάνειας που νιώθεις όταν καταφέρνεις αυτό για το οποίο προσπάθησες σκληρά, είναι απερίγραπτο. Οι γυναίκες που βγαίνουν μπροστά, διακρίνονται στον τομέα επιλογής τους, δε φοβούνται να είναι φιλόδοξες και που η συμβολή τους κάνει τον κόσμο καλύτερο, είναι αξιοθαύμαστες και πρέπει να επιβραβεύονται.

Κάθε μία γυναίκα θέτει διάφορους στόχους στη ζωή της, τους οποίους προσπαθεί να πετύχει. Το να βρεις το θάρρος και να αποφασίσεις ποια θέλεις να είσαι και τι θέλεις να κάνεις… Το να χτίζεις δυνατά όρια, η αφοσίωση στα όνειρά σου, τα μεγάλα ρίσκα, το να υπερασπίζεσαι ποια πραγματικά είσαι και να προσφέρεις στον κόσμο όσα περισσότερα μπορείς, χαρακτηριστικά άρρηκτα συνδεδεμένα με όσα πρεσβεύει ο οίκος Moët & Chandon, είναι πολύ μεγάλα επιτεύγματα που αξίζει να γιορτάζουμε και να επευφημούμε με κάθε ευκαιρία.

Με ιστορία σχεδόν 300 ετών, το όνομα Moët & Chandon παραμένει το σύμβολο της γιορτής και της επιτυχίας σε πείσμα ενός κόσμου που συνεχώς μεταβάλλεται, όχι απαραίτητα με τον καλύτερο τρόπο. Σε μια ζωή λοιπόν, που τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα ή που καμιά φορά σταματάει απότομα, εμείς είμαστε εκείνοι που επιβάλλεται να της δώσουμε την απαραίτητη αξία, όπως επίσης και να γιορτάζουμε την κάθε στιγμή της σα να είναι μοναδική.

Γι’ αυτόν το λόγο, σε συνεργασία με το Marie Claire Greece και στο πλαίσιο του Marie Claire Power Talk, του digital συνεδρίου για την ισότητα των γυναικών στην κοινωνία και τον εργασιακό τομέα, όπου θα ακούσουμε και τα tips της Life Strategist Μάρας Λαουτάρη για το πώς να γιορτάζουμε τις επιτυχίες μας, η Moët & Chandon προσφέρει σε 4 τυχερές MC power talk viewers 4 μοναδικά Moët experiences.

Δείτε πώς μπορείτε να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό, στο marieclaire.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης