Βόλτα σε 7 θερινά σινεμά της Αθήνας που έχουν γυναικεία ονόματα

Βόλτα σε 7 θερινά σινεμά της Αθήνας που έχουν γυναικεία ονόματα

Είναι ανάμεσα σε αυτά που ανοίγουν από σήμερα!

2020_05_30_23_38_00_alexandra-900x676
Το θερινό σινεμά είναι σταθερή αξία για το καλοκαίρι στην Αθήνα. Για αυτό και η επαναλειτουργία τους από σήμερα, 1η Ιουνίου, μόνο χαρά μπορεί να φέρει στους σινεφίλ της πόλης που θα έχουν ακόμα μια δυνατότητα να ξεσκάσουν έξω από το σπίτι. Βέβαια, θα ακολουθηθούν και από τους θερινούς κινηματογράφους συγκεκριμένοι κανόνες για την ασφάλεια των θεατών: θα λειτουργούν με πληρότητα 70% και χωρίς διάλειμμα για να μην υπάρχει συγχρωτισμός.

Οι αιθουσάρχες έχουν ξεκινήσει εδώ και μέρες να καθαρίζουν, να φρεσκάρουν και να απολυμαίνουν τους αγαπημένους μας θερινούς κινηματογράφους για να είναι έτοιμοι για σήμερα. Βέβαια, υπάρχουν κι αυτοί που αποφάσισαν να ανοίξουν την Πέμπτη που κυκλοφορούν οι νέες ταινίες του Ιουνίου. Όσοι ανοίγουν την πρώτη ημέρα του πρώτου καλοκαιρινού μήνα θα προβάλλουν -και μέχρι την Τετάρτη- επαναλήψεις των ταινιών που έκαναν επιτυχία το χειμώνα.

 Από τα δεκάδες θερινά σινεμά της πόλης διαλέξαμε τα 7 που έχουν γυναικεία ονόματα. Τσέκαρε να δεις τι παίζουν, αν είναι κάποιο από αυτά κοντά στην περιοχή που μένεις. Αλλιώς θα βρεις σίγουρα κάποιο να επισκεφτείς και να ξεκινήσεις να γεμίζεις το καλοκαίρι σου με όμορφες εμπειρίες: #tocinemaseperimenei.

Δες τα στo marieclaire.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης